Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Saalijalgpalli MV-d peeti Eesti Maaülikooli spordihoones

Laupäeval toimusid Tartus, Eesti Maaülikooli spordihoones järjekordsed üliõpilaste saalijalgpalli meistrivõistlused. Sel aastal osales võistlustel üksteist meeskonda, kes kõik ihkasid võita meistritiitlit. Juba alagrupiturniiril olid osad mängud äärmiselt huvitavad ning tasavägised. A-alagrupist pääses edasi täiseduga EMÜ meeskond, teisena TTÜ SK AVANSER ning kolmandana TTÜ Virumaa Kolledž. Teises alagrupis pani oma paremuse maksma Tartu Ülikooli II meeskond, kes põhimõttelises vastasseisus võitis Tartu Ülikooli I meeskonda 2:1, kolmandana tagas endale edasipääsu Eesti Mereakadeemia. C-alagrupi võitis Tallinna Ülikool ning teisena pääses edasi TTÜ SK II meeskond. Seega olid kaheksa edasipääsejat selgunud ning turniir jätkus juba väljalangemissüsteemis.

Esimeses veerandfinaalis läksid omavahel kokku Eesti Maaülikooli ning Eesti Mereakadeemia meeskonnad ning siinkohal pidi mõnevõrra üllatuslikult A-alagrupi võitja (EMÜ)vastu võtma kaotuse Eesti Mereakadeemialt, kes oma alagrupis pääses edasi alles kolmandana. Kohtumise tulemuseks jäi 3:1. Teises veerandfinaalis kohtusid Tallinna Ülikool ning Tartu Ülikooli I meeskond. Ülipõnev kohtumine läks lõpuks välja kuni penaltiteni, milles olid kindlamad tallinlased, võites kogu kohtumise 5:4 (normaalaeg 2:2). Kolmanda veerandfinaali võitis minimaalse vahega TÜ II meeskond TTÜ Virumaa Kolleži vastu (1:0). Ka viimases veerandfinaalis jagus põnevust kuhjaga! Omavahel kohtusid TTÜ SK AVANSER ning TTÜ SK II, selle mängu võitis üllatuslikult TTÜ SK II meeskond. Seega olid esikoha mängus välja kukkunud mõlemad käesoleva aasta talijalgpalli finalistid- Tartu Ülikool ning TTÜ SK AVANSER.

Esimeses poolfinaalis kohtusid omavahel Eesti Mereakadeemia ning Tallinna Ülikool. Oma üleolekt näitas selles kohtumises TLÜ ning pääses esimesena finaali tulemusega 3:1. Teises poolfinaalis võttis TÜ II  1:0 võidu TTÜ SK II võistkonna üle ja tagades seega endale finaalikoha TLÜ kõrvale.

Pronksimängus kohtusid  seega Eesti Mereakadeemia ning TTÜ SK II. Mäng oli täis põnevaid momente ning noormaalajaga ei suutnud kumbki võistkond oma paremust maksma panna (1:1) ning proksmedali omanikud tuli välja selgitada penaltitega. Lõpuks olid TTÜ SK II mehed kindlamad ning võtsid võidu 6:5 tulemusega.

Finaalkohtumine Tallinna Ülikooli ja Tartu Ülikool II vahel kujunes ühekülgseks. TLÜ võttis initsiatiivi enda kätte juba kohtumise esimestel sekunditel ning lõid paari minutiga juba kolm väravat. Lõpuks võideti kuldmedal tulemusega 6:0. Seega on 2011 saalijalgpalli meister Tallinna Ülikooli meeskond, kes kõneall oleval turniiril ei pidanudvastu võtma ainsatki kaotust!  

Turniiri parim väravakütt oli Rasmus Munskind, TTÜ SK AVANSER-ist, kes lõi 11 väravat.
Parima mängija tiitli sai  Roman Minlibajev (TLÜ). Parimaks väravavahiks valiti Rauno Rahnik (TTÜ SK II).

Võistluste tulemused leiate www.easl.ee kalendri alt!
Täname kõiki osalejaid ning kohtumiseni juba järgmistel EASLi üritustel!

Pilte võistlusest näed siit.


Autor: Tarmo Jaakson EASL