Uudised

Veel uudiseid

Suurel reedel oleme avatud 08:00-20:00

13:55 25.03.2024
Suurel reedel, 29.03.2024, on EMÜ Spordiklubi avatud kell 08:00-20:00.    Kauneid e

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EMÜ MV Mälumängus 

14:39 15.03.2024
12. märtsil toimusid Eesti Maaülikooli meistrivõistlused mälumängus, koos

Põnevust täis nädalavahetus

09:05 04.03.2024
Eesti Maaülikooli võistkondadel on hooajad lõpusirgel ning otsustavad mängud

Nädalavahetuse mängud

11:02 21.02.2024
Nädalavahetusel pidasid Eesti Maaülikool/Structura võrkpallurid laupäeval kodu

Esindusmeeskond lõpetas hooaja neljanda kohaga

 

Laupäeval, 3.aprillil lõppes Eesti Maaülikooli esindusmeeskonna hooaeg, kui pronksimängus kaotati tasavägises mängus TTÜ/Team Exelile seisuga 6:5.

 

 

Treener Veiko Raudseppa sõnul alustas meeskond väga hästi. „Üllatasime vastast kõva pressinguga ja TTÜ ei olnud valmis selliseks agressiivseks mänguks,“ selgitas ta. Kahjuks ei suudetud pressinguga tekkinud häid võimalusi realiseerida. Võimaluse Tartusse medaleid tuua röövis vastaste väravavahi kindel tegutsemine ja enda väravasse lastud õnnetud pallid. „Ma arvan, et me olime pronksi väärt, kuid kahjuks loeb ikkagi tulemus tablool,“ lisas Raudsepp.

Tartu punktiskoori kasvatasid Talis Mölder ühe värava ja kolme sööduga, Martin Karis ühe värava ja kahe sööduga ning Mikko Purmonen, Keio Kanna ja Daniel Matsukevitš kõik ühe väravaga.

TTÜ/Team Exelist olid resultatiivsed Tiit Tammeveski, Veiko Tarvis, Kristo Lehiste, Madis Leisner, Roland Songissepp ja Richard Eesmaa. Tarvis andis lisaks kaks tulemuslikku söötu, Carol Viidingult ja Rene Bernardilt mõlemalt üks väravaks vormistatud sööt.

Meeskondade parimateks tunnistati TTÜ/Team Exeli väravavaht Erki Vään ja EMÜ SK kaitsemängija Mikko Purmonen.

Eesti Maaülikooli Spordiklubi juhataja Rait Rodi ütles, et pronksimängus oli Tartu meeskonnal veidi vähem õnne, sest enamus vastaste väravatest olid suhteliselt õnnega pooleks visatud. „Meeldis meeste tohutu soov medalid kaela saada - mitmel korral tulime kaheväravalisest kaotusest välja ning suutsime kolmandal kolmandikul ka viigistada, kuid veidi jäi ikka puudu,“ lisas Rodi.

Meeskonna treener Veiko Raudsepp hindas hooaega korralikuks, kuigi särav punkt ja täielik õnnestumine jäi järgmisteks kordadeks. Hooaja esimest poolt kirjeldas ta tõusude ja mõõnadega - võõrsil ebaõnnestuti, kuid kodus suudeti ilusat saalihokit näidata. 

„Eks ma olen veel algaja treener ja püüdsin leida meile sobivat mängujoonist, käis selline kompamine ja otsimine,“ selgitas Raudsepp, lisades, et viimasel hetkel poolfinaalrongile jõudmine näitas poiste sisu. „Tulla välja võimatust olukorrast ja alistada meeskond, kes praegusel hetkel juhib finaalseeriat, oli suur saavutus!“ (EMÜ SK võitis Augur/A&A Kinnisvara koduväljakul seisuga 6:3.)
Spordiklubi juhataja Rodi rõõmustas, et maaülikooli spordisaalis alati palju rahvast mänge vaatamas oli  ning et nii mees- kui naiskond kodus hästi mängisid. „Järgmisel hooajal tuleb jätkata sealt, kuhu pooleli jäime,“ütles ta, „veelgi rohkem rahvast saali, ülekanded internetti ja uudised meediasse.“

 

Marii Kangur