Uudised

Veel uudiseid

Spordihoone on 1. mail suletud 

10:53 23.04.2024
1. mail on spordihoone suletud.  On May 1st, the sports building is closed.    Ilu

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Saalihoki võidukas nädalavahetus

EMÜ SK mehed võitsid meistriliiga liidreid

EMÜ SK võitis laupäeval, 27. veebruaril, koduväljakul Eesti Maaülikooli spordihallis Augur/A&A Kinnisvara seisuga 6:3.

 

 

Meeskonna treeneri Veiko Raudseppa sõnul tuli võit tänu heale kaitsele ja väravavahi heale mängule. „ Oli näha, et kõik mehed töötasid ühise eesmärgi nimel ja õnn oli ka seekord meie poolel,“ ütles ta.

Kodumeeskonna resultatiivseim väravakütt oli Rein Kruusat kolme väravaga, skoori kasvatasid ka Mikko Purmonen, Daniel Matsukevitš ja Martin Karis. Kaks tulemuslikku söötu andsid Karis ja Timmo Zimmermann, ühe Talis Mölder.

Mängu parimateks tunnistati kodumeeskonna väravavaht Taavi Lepik ja külalismeeskonna ründaja Andro Sõber. Sõber viskas vastaste kasuks ühe värava ja andis kaks söötu, teiste väravate autoriteks olid Argo Kungla ja Kristjan Valk. Ühe söödu autoriks oli Janne Sjamsi.

EMÜ SK mängis koosseisus: kapten Talis Mölder, väravavahid Taavi Lepik ja Markus Mekk ning platsimängijad Martin Karis, Daniel Matsukevitš, Mikko Purmonen, Ronnie Kongo, Paul-Kristian Padrik, Kaspar Jõgar, Keio Kanna, Andres Tiinonen, Rein Kruusat, Timmo Zimmermann, Henrik Trasberg, Mart Kaska, Maanus Puskar ja Joosep Orav.

Meeste järgmine mäng toimub kolmapäeval, 3.märtsil, Jõgeval Virtuse spordihallis, kus vastaseks on hetkel põhiturniiri teist kohta hoidev SK Jõgeva Tähe.

Naised lõpetasid põhiturniiri edukalt

EMÜ/ TÜ ASK alistas koduväljakul Paide-Järva naiskonna seisuga 7:2. Tartu esindajad lõpetasid põhiturniiri teise kohaga, alistatud naiskond neljanda kohaga. Kohad poolfinaalides on olemas mõlemal naiskonnal.

„Tänane mäng oli tõeline võistkonnamäng – kõik toetasid kõiki,“ ütles naiskonna kapten Reti Väärt. Ta lisas, et märkimisväärne on ka jõudmine play-off’idesse, sest varem pole naised nii kõrgele jõudnud.

Mängu resultatiivseimad olid Jane Klavan kolme värava ja kolme sööduga ning Väärt kolme värava ja kahe sööduga. Oma panuse lõpp-skoori andsid ka Meelike Terasmaa ühe väravaga ja Kersti Teder kahe sööduga. Teder tunnistati ka kodunaiskonna parimaks.

Kui mängu esimene pool oli tasavägine ning vastased ei lasknud kodunaiskonnal eduseisu kaua nautida, siis nii teise kolmandiku lõpus kui kogu kolmanda kolmandiku vältel kasvas kodunaiskonna eduseis kiiresti ja käest seda enam ei lastud.

EMÜ/ TÜ ASK mängis koosseisus: kapten Reti Väärt, väravavaht Eva-Maria Kikkas ning Ester Malmström, Kati Loid, Kati Vuks, Kersti Teder, Triin Pähn, Marii Kangur, Marika Dodjak, Mariliis Kütisaar, Jane Klavan, Meelike Terasmaa ja Marina Moshul.

Juba järgmisel laupäeval, 6. märtsil, on EMÜ spordihallis oodata esimest põnevat ja pingelist poolfinaali. EMÜ/TÜ ASK vastane selgub nädala jooksul.

EMÜ SK II lõpetas hooaja võiduga

EMÜ SK II meeskond võitis koduväljakul Tartu Valla Tormi seisuga 5:4. Selle kohtumisega lõppes duubelmeeskonna hooaeg, sest play-off’idesse ei õnnestunud sel korral jõuda.

„Hea on see, et meil õnnestus 3:4 kaotusseisust välja tulla,“ rõõmustas meeskonna kapten Priit Vabamäe. Viigivärava autor oli Margus Mänd ja võidu vormistas pool minutit enne kohtumise lõppu Maanus Puskar, kes andis ka kaks resultatiivset söötu. Punktikontot aitasid täiendada ka Oskar Illak kahe ja Mihkel Gill ühe väravaga ning Esko Tõnisson ühe sööduga.

EMÜ SK II mängis koosseisus: kapten Priit Vabamäe, väravavaht Evert Laul ja platsimängijad Mihkel Gill, Margus Mänd, Maanus Puskar, Keijo Lehes, Oskar Illak, Juhani Võik, Tauri Turk, Hardi Teder, Peedu Lohur, Tarvo Kuus, Esko Tõnisson, Taavi Lepik, Ats Kukk ja Martin Kiho.

EMÜ SK II lõpetas põhiturniiri kuuenda kohaga, napilt ühe punktiga kaotati viies koht Tartu Golfiklubile. Teised kaks Tartu meeskonda teises liigas hõivasid lõunaregiooni eelviimase ja viimase koha – Tartu Saalihokiklubi oli lõunaregiooni üheksas ja Tartu Valla Torm kümnes.