Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EASL aastapäevaturniiril jäi EMÜ kolmandaks

Nagu viimastel aastatel on tavaks alustas Eesti Akadeemiline Spordiliit oma uut aastat kõrgkoolide õppejõudude ja töötajate spordivõistlusega, millega ühtlasi tähistatati ka liidu 18. aastapäeva.
Lisaks Eesti kõrgkoolidele tegid kaasa veel Helsingi Ülikooli, Haridus- ja Teadusministeeriumi, Kultuuriministeeriumi, Tartu ning Tallinna Linnavalitsuste,Eesti Olümpiakomitee ja Eesti Rahvusringhäälingu võistkonnad.

Seekord toimus turniir taaskord Tartus EMÜ   ja TÜ spordihoonetes.  

 

Eesti kõrgkoolide töötajate kompleksvõistluste kavva kuuluvad: meeste korvpall; meeste võrkpall; naiste võrkpall; male (neljaliikmelistele võistkondadele, neist vähemalt üks naismängija); lauatennis; ja korvpalli vabaviskevõistlus.  Lisaks oli veel esmakordselt kavas võistlus sõudeergomeetritel, kus meestest võidutses Janno Väinola Eesti Lennuakadeemiast ja naistest Annika Lall Sisekaitseakadeemiast. Lauatennises võitis meestest Taavi Korsar Eesti Maaülikoolist ning Eve Unt Tartu Ülikoolist. Meeste korvpallivabavisetes oli meestest pariim Heino Lill Tallinna Tehnikaülikoolist ja naistest Merilin Metsalu Audentese Spordiklubist.

 

Males oli võidukas TTÜ võistkond TÜ ees. Kolmas oli TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia. Korvpallis sai aga esikoha Tallinna Linnavalitsuse meeskond, kes finaalis oli parem Eesti Maaülikooli II meeskonnast. Meeste võrkpallis olid kolm paremat Tartu Ülikool, Eesti Lennuakadeemia ja Tallinna Tehnikaülikool. Naiste võrkpallis võidutses Tallinna Ülikooli naiskond Tartu Ülikooli ja Tallinna Linnavalitsuse naiskonna ees.

 

Päev lõpeb piduliku autasustamisega ning EASL aastapäeva tähistamisega Eesti Maaülikoolis. Lõpetamisel esines ka üks EASL asutajatest ja kauaaegne asepresident Valter Lenk, kes kutsus kõiki toetama spordiajaloo uurimist. Üldkokkuvõttes läks võitjakarikas seekord Tartu Ülikoolile, kellele järgnesid Tallinna Tehnikaülikool ja Eesti Maaülikool. Kokku said punkte 17 võistkonna esindajad.

Rohkem informatsiooni võistluste kohta leiate www.easl.ee kalendri alt!

 

 

Ants Veetõusme/EMÜ SK