Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Eesti Maaülikool jagas lõppenud hooaja parimatele meeneid ja toimus pidulik Eesti Maaülikooli meistrikate lõpetamine

Teisipäeval, 06.05 toimus Püsirohu keldris üritus, kus autasutati Eesti Maaülikooli parimaid sportlasi ja lõpetati pidulikult Eesti Maaülikooli meistrivõistlused. Ürituse raames toimusid instituudi direktorite ja juhtide vahel mängud, kus selgitati parim juht.

Eesti Maaülikooli parimaks sportlaseks valiti Kristina Koroljak, kes on saavutanud 2013. aastal fitness maailmameistrivõistlustel teise koha,  fitnessi U23 maailmameistrivõistlustelt on tal samuti ette näidata  teine. Euroopa meistrivõistlustel tuli Kristina samades võistlusklassides meistriks.  Kristina Koroljaki lähim konkurent Eesti Maaülikooli parima sportlase konkurentsis oli Eesti meister võrkpallis, Kristo Kollo.

Teiste hulgast saavutasid veel märkimisväärsed tulemused Eesti Maaülikooli Spordiklubi saalihokinaiskond, kes võitis sellel hooajal kõrgeimas konkurentsis meistritiitli, Eesti Maaülikooli Spordiklubi võrkpallimeeskond, kes mängis end Eesti meistrivõistlustel I liigas teisele kohale ja Eesti Maaülikooli Spordiklubi saalihokimeeskonna duubel, kes tuli II liigas teisele kohale. Samuti märgiti ära veel individuaalala sportlasi, nagu Rain Kask, kes on Eestis kolmas mees, kes on hüpanud kaugust 8 meetrit, maadleja Kaarel Maaten, kes on Eesti meister vabamaadluses ja Veiko Proovel, kes on Eesti meister kreeka-rooma maadluses.

Ürituse lõpus võeti kokku Eesti Maaülikooli meistrivõistlused, kus üldarvestuses võitis tiitli metsandus- ja maaehitusinstituut, teiseks tuli põllumajandus- ja keskkonnainstituut, kes oli võitnud tiitli kahel viimasel aastal ja viimase karikaväärse koha saavutas tehnikainstituut. Eesti Maaülikooli meistrivõistluste nii öelda boonus ala - parima juhi tiitli omastas endale majandus- ja sotsiaalinstituudi direktor Rando Värnik.

Pilte lõppenud ürituses näeb siit.