Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Tartu kõrgkoolide vahelise jalgpalliturniiri võitis Eesti Maaülikooli võistkond FC Sellid

Möödunud nädalalõpul peeti Tartu kõrgkoolide vahelise jalgpalliturniiri otsustavad mängud, mille põhjal selgusid 2013. aasta parimad Tartu kõrgkoolide võistkonnad. Poolfinaalidesse jõudsid kolme erineva kõrgkooli võistkonnad, kaks võistkonda Eesti Maaülikoolist ja üks võistkond Tallinna Tehnikaülikooli Tartu Kolledžist ning üks võistkond Tartu Ülikoolist.

Parimaks osutus sel aastal Eesti Maaülikooli võistkond FC Sellid, kes alistasid pingelises finaalis tulemusega 1:0 Tartu Ülikooli võistkonna nimega Tiimi nimi. Finaali ainsa värava autor oli Alari Kukk, kes skooris mängu seitsmendal minutil.

Kolmanda koha heitluses jäi samuti peale Eesti Maaülikooli võistkond nimega Emükad, kes alistasid seisuga 2:1 Tallinna Tehnikaülikooli Tartu Kolledži võistkonna. Emükate poolelt skoorisid Marten Merdikes ja Lauri Luts ning Tartu Kolledži poolelt oli resultatiivne Voldemar Balder.

Tartu kõrgkoolide vahelise jalgpalliturniiri korraldajad valisid ka turniiri parimaid mängijaid. Parimaks väravavahiks valiti korraldajate poolt turniiri võitnud meeskonnast seitsmest mängus kuus nullimängu teinud Rene Sütt, parimaks naismängijaks sai turniiril ühe värava löönud ja häid esitusi näidanud  Grete-Lilijane Küppas, kes esindas hõbeda saavutanud võistkonda Tiimi nimi. Parima meesmängija tiitli sai  Alari Kukk, kes oli resultatiivne nii poolfinaalis kui ka finaalis. Suurimaks väravakütiks lõi end viie väravaga Timo Ränk võistkonnast Tiimi nimi.

2013. aasta Tartu tudengijalgpalliturniirist võtsid osa viie erineva kõrgkooli tudengid :Tartu Ülikool, Eesti Maaülikool, Tartu Tervishoiu Kõrgkool, Eesti Lennuakadeemia ja Tallinna Tehnikaülikooli Tartu kolledž. Kokku osales turniiril 24 võistkonda. Kogu jalgpalliturniiril toimunu on kättesaadav Tudengijalgpalli kodulehel: http://sport.emu.ee/tudengijalgpall/2013-hooaeg/

Järjekordne Tartu kõrgkoolide vaheline jalgpalliturniir leiab aset juba järgmise aasta Septembris.

Eesti Maaülikooli Spordiklubi tänab koostööpartnereid, kes aitasid kaasa sellise suurepärase turniiri korraldamisele!

Tudengijalgpalli aitasid läbi viia: Eesti Akadeemiline Spordiliit, Eesti Jalgpalliliit, Eesti Maaülikool, Tartu Ülikooli Üliõpilasesindus, Eesti Maaülikooli Üliõpilasesindus, Saku ja Shooters.

 

Autor: Esko Tõnisson