Uudised

Veel uudiseid

Suurel reedel oleme avatud 08:00-20:00

13:55 25.03.2024
Suurel reedel, 29.03.2024, on EMÜ Spordiklubi avatud kell 08:00-20:00.    Kauneid e

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EMÜ MV Mälumängus 

14:39 15.03.2024
12. märtsil toimusid Eesti Maaülikooli meistrivõistlused mälumängus, koos

Põnevust täis nädalavahetus

09:05 04.03.2024
Eesti Maaülikooli võistkondadel on hooajad lõpusirgel ning otsustavad mängud

Nädalavahetuse mängud

11:02 21.02.2024
Nädalavahetusel pidasid Eesti Maaülikool/Structura võrkpallurid laupäeval kodu

Eesti Maaülikool alustab meistrite selgitamist

Eesti Maaülikooli tänavused meistrivõistlused algavad oktoobrikuust, kui esimese spordialana on 3. oktoobril kavas Torni jooks, mis toimub Torni  ühiselamus. Esimese võistlusega üritab meistrivõistluste korraldaja Eesti Maaülikooli spordiklubi tuua ürituse tudengitele koju kätte, et asjale kohe hoog sisse anda.  Teine võistlus on juba kaks nädalat hiljem, 14. oktoobril, mil võisteldakse korvpallis.

Eesti Maaülikooli meistrid selgitatakse juba neljandat hooaega ja vürtsi lisab see, et seekord on kavas rohkem alasid, kui on olnud varem. Nimelt on tänavu kavas selgitada välja kaksteistkümmend meistrit, mis on jaotatud selliselt, et igaüks peaks leidma omale sobiva väljundi.  

Üks uutest aladest meistrivõistluste kavas on juba eelpool mainitud Torni jooks, kus start antakse ühiselamu 0-korruselt Torni tagant parkimisplatsi juurest ja finišijoon on tõmmatud kuueteistkümnendale korrusele. Teine uus ala on eelmisel hooajal näidisalana kavas olnud pokker, mis ei vaja pikemat tutvustust. ülejäänud alad on samad, mis eelmisel hooajal, kuid juhendites on väikeseid muudatusi. Juhendi ja meistrivõistluste ajakava on nähtavad Eesti Maaülikooli spordiklubi kodulehel sport.emu.ee ja raudselt leiad meid üles ka Facebooki avarustest.
 
Varasematel hooaegadel on olnud tihe rebimine sportlikema instituudi tiitlile ja kindlasti jätkub sama põnev heitlus ka tänavusel hooajal. Eelmisel hooajal suutis teravas konkurentsis esimest korda võidu napsata põllumajandus- ja keskkonnainstituut, kui varem võidutses üldarvestuses metsandus- ja maaehitusinstituut. Kas sellel hooajal jätkub samuti kahe suure instituudi heitlus esikohale või astub keegi kolmas suurde mängu, see selgub juba pika hooaja jooksul.
 
Nagu ikka, toimub üldarvestus instituudipõhiselt ning töötajad ja spordiklubi üritavad  pakkuda omalt poolt kõikidel spordialadel ühise rindena konkurentsi. Eesti Maaülikooli meistrivõistluste eesmärk on selgitada välja maaülikooli meistrid ja üldkokkuvõttes parimate sportlike võimetega instituut, samas ka ergutada üliõpilaste, töötajate ja õppejõudude tervislikke eluviise ja spordiharrastust ning arendada ja populariseerida sporti tervikuna. Oma instituudi või üksuse esindamine peaks olema kindlasti auasi! 

 


Autor: Esko Tõnisson