Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Naiskond jätkas võidukalt

Pühapäeval, 13.novembril alistasid maaülikooli saalihokinaised võõrsil naiskonna Kuusalu Eluterve Naine. Tapa spordihallis peetud kohtumine lõppes seisuga 13:1.

Treener Talis Mölder ütles, et võistkonna mängupilt palliga tegutsemisel on selgelt paremaks läinud, aga kaitsetegevus on veel müsteerium, sest ei ole saanud seda võistlusolukorras eriti praktiseerida. „Liigume õiges suunas, kuid lihvimistööd ja arenemisruumi on veel küll. See peaks aitama treeningute motivatsioonitaset üleval hoida,“ rääkis ta, „võime mänguga rahul olla, sest tahtsime enamuse ajast tempot hoida ja keskendusime oma mängule, ei läinud vastase passiivsusega kaasa.“

Tartlannade resultatiivseim oli seekord Triin Pähn, kes toimetas palli väravavahi selja taha lausa kuuel korral ning andis ka ühe resultatiivse söödu. „Triinu üle on hea meel, et ta sai üle pika aja ohtralt väravalöömist nautida ja on nii treeningutel kui mängudes näidanud energilist pealehakkamist ja on ilmselgelt leidnud taas kire ja isu väravate jahtimise järele,“ sõnas Mölder.

Suurele skoorile aitasid kaasa ka parimaks mängijaks hinnatud Liina Luih kolme väravaga, Sirli Nellis kahe väravaga ja ühe sööduga, Marii Kangur ühe värava ja kahe sööduga, Ester Malmström ühe värava ja ühe sööduga ning Kersti Teder, Siiri Nork, Edith Pärnik, Kaisa Aruaas ja Maret Taal ühe sööduga.

Tuleval laupäeval, 19.novembril kohtub maaülikooli saalihokinaiskond Kiili spordihallis Sparta Spordiseltsiga. „Järgmise nädalavahetuse Sparta-mäng annab ehk tõelise hinnangu meie hetke tasemele. Sparta võitis võõrsil Tamsalut ja näitas selget tasemetõusu,“ rääkis Mölder, „see mäng ei saa olema lihtne, aga eesmärk on jätkata tõusvas joones ja ainus tulemus, mis rahuldab, on võit!“


Autor: Marii Kangur