Uudised

Veel uudiseid

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Laupäeval (06.04.24) on I korruse jõusaal suletud kell 14.00-19.00

17:14 03.04.2024
Seoses eriüritusega on I korruse jõusaal suletud laupäeval (06.04.2024) kell 14.00-

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Naiskond alustas võidukalt

Eesti maaülikooli spordiklubi saalihokinaised võitsid laupäeval hooaja esimeses kohtumises spordiklubi Jõgeva Tähe naiskonda seisuga 9:1. Resultatiivsustabelisse pääsesid nii juba päris mitu Tartu mängijat.

Väravavõrku sahistasid Kaisa Aruaas, Liina Luih, Triin Pähn, Sirli Nellis, Kersti Teder, Ester Malmström ja Marii Kangur.

Naiskonna kapteni Kersti Tederi sõnul oli tegu väga olulise kohtumisega. „Naiskonna koosseisus on olnud üsna suured muudatused ja eks kõik tahtsid teada, kuidas kokkumäng sujub. Positiivne on see, et suutsime võita päris suure skooriga. Samas tulid välja ka nõrkused, millega nüüd trennis tegelema saab hakata.“

Treener Talis Mölder ütles, et kuigi mängupilt ei olnud veenev, sai naiskond ilma tõsiste probleemideta hakkama. „Eile paistis silma kerge kramplikkus ja esimese mängu ärevus. Eks ole saanud mänge juba väga kaua oodata ka,“ selgitas ta, „potentsiaali täielikuks realiseerimiseks on vaja tõsist lihvimistööd teha. Suured koosseisumuudatused eelmistest hooaegadest nõuavad oma aja võistkonna sujuvaks ja ühtseks tegutsemiseks.“

Maaülikooli naiskonna ridades mängisid laupäeval kapten Kersti Teder, väravavahid Sanna Kähkönen ja Ella Lehtinen ning väljakumängijad Liina Luih, Kati Loid, Triin Pähn, Sirli Nellis, Kaisa Aruaas, Maret Taal, Maret Must, Edith Pärnik, Ester Malmström, Kertu Brutus ja Marii Kangur.

Treener Mölder avaldas heameelt ka selle üle, et Eestisse on tekkinud uus naiskond, kelle kooseisus on mitmeid perpektiivikaid noormängijaid. „Loodan väga, et nad jäävad alaga tegelema ja soovin Jõgeva SK Selver/Tähe saalihokinaiskonnale jõudu ja edu nende esimesel hooajal ja ka tulevikus!“ ütles ta.


Autor: Marii Kangur