Uudised

Veel uudiseid

Spordihoone on 1. mail suletud 

10:53 23.04.2024
1. mail on spordihoone suletud.  On May 1st, the sports building is closed.    Ilu

EMÜ MV Pokkeris

10:04 10.04.2024
Taaskord leidis aset populaarne Eesti Maaülikooli meistrivõistlus pokkeris, mille sellel

Saku I liiga tulised poolfinaalid algasid - seeriat asusid juhtima Tere Kadrina Karud ja Eesti Maaülikool/Evocon

08:46 08.04.2024
Neljapäeval toimusid poolfinaalseeria, mis algas põnevusmänguga Eesti Maaüliko

Palju õnne - Eesti Maaülikooli saalihoki naiskond on Eesti Meister!!

08:31 01.04.2024
Eesti naiste finaalseerias kohtusid kolmandat korda Sparta ja Eesti Maaülikool. Tallinnas &Otil

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

Tudengijalgpalli 2011 võitja selgunud

Eile, 28.09.2011 selgusid Tartu Tudengijalgpalli 2011 võitjad. Poolfinaalides kohtusid JK Sutsaki (Tartu Ülikool) ja TTHKK (Tartu Tervishoiu Kõrgkool), FC Sellid (Eesti Maaülikool) ja Kehakultuur II (Tartu ülikool).

Esimeses poolfinaalis oli vastasest napilt üle JK Sutsaki, kes alistas TTHKK tulemusega 2:1. Väravad lõid JK Sutsaki poolelt 11. minutil Triin Pähn ja 20. minutil Andreas Abel ning TTHKK poolt sai jala valgeks 23. mänguminutil Kristjan Noormets.

Teises poolfinaalis kohtusid omavahel möödunud hooaja II ja III koha võistkonnad, vastavalt Kehakultuur II ja FC Sellid. Mäng algas võitluslikult ja kaitses pingutati mõlemal poolel sajaprotsendiliselt. Ründavamaks pooleks oli Kehakultuur II võistkond. Lõpuvile kõlades ei suutnud kumbki võistkond vastase väravavõrku sahistada, seega tulemuseks viik 0:0 ja penaltiseeria. Ülipingelises penaltiseerias jäi peale FC Sellid võistkond, kes realiseeris kaks penaltit (Katri Ahtijäinen; Karl-Martin Müür) vastaste ühe vastu (Signy Aarna).

Mäng kolmandale kohale algas juba pingevabalt ja mõnevõrra pettunud nägudega. Kuid juba esimesel minutil suutis palli vastaste väravasse toimetada Kehakultuuri II võistkonna mängija Lauri Lehtla, kes mängis vastaste väravavahi üle ka kaheksandal mänguminutil. Ülejäänud väravad lõid Kehakultuur II eest Kaspar Kaldoja (15´,17´, 23´) ja Orm-Gregori Joost (18´). Auvärva lõi TTHKK eest Antti Ventsel.

Finaalmängule läksid FC Sellid juba favoriidina JK Sutsaki ees, kuna sellidel oli pingelisem poolfinaalmäng seljataga. Kuid finaalis ei suutnud kumbki meeskond vastaste väravavahti üllatad ja tulemuseks 0:0 ja penaltit, nagu finaalile kohaseks. Penaltiseerias oli edukas juba poolfinaalis korra penaltitega võitnud FC Sellid tiim, kes võitis vastaseid tulemusega 3:2.

Turniiri parimaks meesmängijaks valiti Priit Veskimägi (JK Sutsaki), parimaks naismängija oli Kristiina Bannikova (Kehakultuur II), suurima väravakütti tiitli pälvis Kaspar Kaldoja (Kehakultuur II) ja parim puurilukk oli Rene Sütt (FC Sellid).

Tudengijalgpalli pildid, tulemused, väravalööjad jms info leitav tudengijalgpalli lingi alt.


Autor: Esko