Uudised

Veel uudiseid

Suurel reedel oleme avatud 08:00-20:00

13:55 25.03.2024
Suurel reedel, 29.03.2024, on EMÜ Spordiklubi avatud kell 08:00-20:00.    Kauneid e

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EMÜ MV Mälumängus 

14:39 15.03.2024
12. märtsil toimusid Eesti Maaülikooli meistrivõistlused mälumängus, koos

Põnevust täis nädalavahetus

09:05 04.03.2024
Eesti Maaülikooli võistkondadel on hooajad lõpusirgel ning otsustavad mängud

Nädalavahetuse mängud

11:02 21.02.2024
Nädalavahetusel pidasid Eesti Maaülikool/Structura võrkpallurid laupäeval kodu

EMÜ/TÜ ASK naiskond võitis Eesti meistrivõistlustel hõbemedalid

Pühapäeval, 4.aprillil selgusid Kalev Kiili Spordihallis Eesti naiste meistrid saalihokis, kui SK Saku Fortuna alistas EMÜ/TÜ ASK finaalseeria kolmandas kohtumises lisaajal seisuga 4:3.

Naiskonna treeneri Talis Mölderi sõnul võitis, samuti nagu poolfinaalseeria, parem võistkond. ”Saku tugev kaitse oli meie jaoks raske üle mängida. Neil on ka pisut laiem materjal: näiteks nende väravavaht, kes on Eesti naiste koondise esiväravavaht, osutus meile liiga kõvaks pähkliks,” lisas ta.

Tartu naiskonna punktiskoori kasvatasid Reti Väärt kahe värava ja Meelike Terasmaa ühe väravaga, kaks resultatiivset söötu andis Kersti Teder, ühe Jane Klavan. Parimaks mängijaks tunnistati samuti Väärt.

Kodunaiskonna väravad lõid Kristi Rickberg, Mariliis Lepist, Annika Raun ja lisaajal oli resultatiivne Elen MarunevitŠ. Tulemuslikud söödud andsid Helen Ojala, Triin Voolaid ja Katrin Saare. Naiskonna parimaks tunnistati MarunevitŠ.

Laupäeval, 3.aprillil Eesti Maaülikooli spordihallis aset leidnud seeria teine kohtumine lõppes seisuga 6:2 Saku kasuks. Kodunaiskonna väravate autoriteks Meelike Terasmaa (Jane Klavani söödust) ja Marii Kangur. SK Saku Fortuna punktiskoori kasvatasid Mariliis Lepist kahe värava ja ühe sööduga, Tarja Kalliomäki ühe värava ja ühe sööduga, Katrin Saare, Annika Raun ja Kristi Rickberg ühe väravaga, Elen MarunevitŠ kahe ja Triin Voolaid ühe sööduga.

”Teine kolmandik oli katastroof. Tekkis väga pikk uinakuperiood lapsikute ja lihtsate eksimuste seeriaga, kui  lasime mängu täiesti käest – tugeva kaitsega vastast ei saa võita, kui neile lihtsaid väravaid kinkida,” ütles Mölder.

Finaalseeria esimese kohtumise võitis SK Saku Fortuna seisuga 5:2.

Siiski on lõppev hooaeg siiani EMÜ/TÜ ASK edukaim, sest varem pole Tartu naiskond isegi play-off’idesse jõudnud. Eelmine hooaeg lõpetati viienda kohaga. Naiskonna kapteni Reti Väärti sõnul oli hooaeg ülihea, sest treener on kogu võistkonnaga palju tööd teinud ja kõik on kõvasti arenenud. ”Mängisime poolfinaalseerias eelmise aasta meistrite vastu nii võitlusliku seeria, et juba see oli suur võit,” lisas ta, ”kuigi on kahju, et finaalseeria nii lühikeseks jäi. Samas on motivatsiooni edasi treenida ja ükskord meistritiitel koju tuua!”

 

Marii Kangur