Uudised

Veel uudiseid

Suurel reedel oleme avatud 08:00-20:00

13:55 25.03.2024
Suurel reedel, 29.03.2024, on EMÜ Spordiklubi avatud kell 08:00-20:00.    Kauneid e

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EMÜ MV Mälumängus 

14:39 15.03.2024
12. märtsil toimusid Eesti Maaülikooli meistrivõistlused mälumängus, koos

Põnevust täis nädalavahetus

09:05 04.03.2024
Eesti Maaülikooli võistkondadel on hooajad lõpusirgel ning otsustavad mängud

Nädalavahetuse mängud

11:02 21.02.2024
Nädalavahetusel pidasid Eesti Maaülikool/Structura võrkpallurid laupäeval kodu

Saalihoki nädalavahetusel

Pühapäeval, 21. veebruaril olid võistlustules kõik kolm Eesti Maaülikooli esindavat saalihokivõistkonda. Nii meistriliiga kui teise liiga meeskonnad võtsid koduväljakul võidud. EMÜ/ TÜ ASK naiskond pidi pärast tasavägist kohtumist tunnistama vastaste paremust.
 
 


Naiskonna ja duubelmeeskonna treener ning esindusmeeskonna kapten Talis Mölder ütles, et kõige rohkem kahju on naiste mängust. „Läbi raskuste suutsime järgi võtta, kuid tühise vea karistas vastane uuesti ära,“ selgitas ta.

Naiskond kaotas napilt seisuga 4:5 valitsevale Eesti meistrile Jäneda Maasikale. Mängu kaks esimest kolmandikku olid tasavägised ja suhteliselt väravatevaesed – teise kolmandikku lõpuks oli seis 2:2. Kodunaiskonna väravate autorid Jane Klavan (söötis Marii Kangur) ja Reti Väärt (söötis Klavan), külalisnaiskonnal Sirli Nellis (sööt Kristi Lööperilt) ja Carol Kalavus (sööt Merit Kalavuselt).

Seevastu kolmandal kolmandikul ilmutasid Tartu mängijad väsimust ja Jäneda hakkas aina enam suruma. Tulemuseks 4:2 eduseis, mis samas kauaks püsima ei jäänud, sest kodunaiskond leidis veel jõudu, et seis viigistada. Kahjuks ei õnnestunud ka viiki kaua nautida, sest poolteist minutit enne mängu lõppu toimetas palli Tartu väravavahi selja taha Kristi Lööper (sööt Merit Kalavuselt).

Naiskonna kapten Reti Väärt ütles, et mängust on palju, mida õppida ning järgmisteks kohtumisteks kõrva taha panna. „Peame füüsilist parandama ja lolle vigu vältima,“ seletas ta.

Meistriliiga kohtumises alistasid EMÜ SK mehed Automaailm/ FatPipe Teami seisuga 16:4. Resultatiivseim mängija oli Martin Karis, kes lõi 7 väravat ja andis 4 söötu.

Meeskonna kapten Talis Mölder kiitis mängu algust, mis oli hea ja hoolikas, kuid samas nentis, et teisel kolmandikul mindi veidi lõdvaks ja lohakaks. „Kui play-offidesse jõuda tahame, siis ei saa selliseid mõõnaperioode endale lubada,“ ütles ta.

Meeskonna punktikontole andsid oma panuse ka Daniel Matsukevitš, Timmo Zimmermann ja Mart Kaska kahe väravaga, Talis Mölder värava ja kolme sööduga, Paul-Kristian Padrik värava ja söödu, Mikko Purmonen värava ning Maanus Puskar sööduga.

Eesti Maaülikooli duubelmeeskond alistas Pärnu Bulleti seisuga 7:6. Mäng oli tasavägine, sest niipea kui üks meeskond juhtima läks, viigistas teine meeskond seisu. Taga-ajamine kestiski mängu viimaste hetkedeni.

Väravate autorid olid Esko Tõnisson, Juhani Võik, Taavi Lepik, Keijo Lehes ja Henrik Trasberg (viimased kolm ka resultatiivsete söötude autorid), kes realiseerisid Margus Männi, Maanus Puskari ja Priit Vabamäe söödud.

Mängu viimasel minutil vormistas Juhani Võik väravaks Taavi Lepiku söödu. Saavutatud edu seekord enam käest ei antud.

Meeskonna treeneri Talis Mölderi sõnul tegid mängijad lihtsate eksimuste tõttu ise oma elu raskeks. „Taseme poolest oleks võit kindlasti suurem pidanud olema,“ ütles ta.

Kõik kolm võistkonda on võistlustules taas järgmisel laupäeval, 27. veebruaril, mil koduväljakul Eesti Maaülikooli spordihoones kohtuvad kell 12 EMÜ II ja Tartu Valla Torm, kell 14 EMÜ/TÜ ASK ja Paide-Järva ning kell 17 EMÜ SK ja Augur/ A&A Kinnisvara.