Uudised

Veel uudiseid

Suurel reedel oleme avatud 08:00-20:00

13:55 25.03.2024
Suurel reedel, 29.03.2024, on EMÜ Spordiklubi avatud kell 08:00-20:00.    Kauneid e

EMÜ MV SpikeBall

13:01 25.03.2024
EMÜ spikeballi meistrivõistluste etapp on põnevalt läbitud!  EMÜ s

Kevad käes ning hooaeg lõpusirgel

10:27 25.03.2024
Eesti Maaülikooli saalihokinaiskond läks finaalseeriat 2-0 juhtima. Eesti-Läti ü

EMÜ MV Mälumängus 

14:39 15.03.2024
12. märtsil toimusid Eesti Maaülikooli meistrivõistlused mälumängus, koos

Põnevust täis nädalavahetus

09:05 04.03.2024
Eesti Maaülikooli võistkondadel on hooajad lõpusirgel ning otsustavad mängud

Nädalavahetuse mängud

11:02 21.02.2024
Nädalavahetusel pidasid Eesti Maaülikool/Structura võrkpallurid laupäeval kodu

Saalihoki võistkonnad olid nädalavahetusel võidukad

Kahel päeval 23.01 ja 24.01 kohtusid Eesti Maaülikooli esindused Eesti meistrivõistluste raames kodus Saku Fortunaga ja võõrsil Sparta Spordiseltsiga. 23. jaanuaril mängis maaülikooli spordihoones veel II liiga kohtumise duubelmeeskond. Kõigis kohtumisest olid maaülikooli spordiklubi võistkonnad võidukad

Laupäeval, 23 jaanuari esimeses lahingus kohtus EMÜ SK II Tartu Saalihokiklubi, et selgitada parim Tartu linna II liiga võistkond. Maaülikool võitis selle kohtumise seisuga 5:1.

Teises kohtumise võõrustas EMÜ/ TÜ ASK naiskond eelmisel hooajal teise koha saanud Saku Fortunat.

Kui Eesti Meistrivõistluste põhiturniiri esimeses ringis olid tartlannad sunnitud tunnistama 2:10 kaotust, siis seekordsel kohtumisel tõestati oma võimeid 6:5 võiduga.

Kui esimene kolmandik lõppes viigiga 2:2, siis teise kolmandiku jooksul tegid tartlannad küll kolme-väravalise spurdi, kuid lasksid kolmandiku lõpuminuteil vastastel ühe värava siiski tagasi lüüa.

Kolmandal kolmandikul jõudis külalisnaiskond küll 5:5 viigiseisuni, kuid EMÜ/ TÜ ASK kaptenil Reti Väärtil õnnestus siiski veel üks pall vastaste väravasse toimetada.

Kodunaiskonna resultatiivseim oligi Väärt, kes viskas Saku Fortuna väravasse kokku viis palli. Teda assisteeris nelja sööduga Jane Klavan. Ühe värava autor oli Kati Vuks.

Naiskondade parimateks tunnistati külalisnaiskonna Saku Fortuna kapten Elen Marunevitš ja kodunaiskonna väravavaht Janely Pokk.

Päeva lõpetas kolmas mäng, kus meistriliiga kohtumises olid vastakuti EMÜ SK ja Saku Fortuna. Maaülikooli esindusel oli seda võitu väga vaja, kuna Saku Fortuna on maaülikooli peamine konkurent viimasele playoff kohale. Selle hooaja esimeses omavaheline mäng lõppes Saku 7:5 üleolekuga. 

Kuid kodupubliku ees alati häid mänge näidanud Eesti Maaülikooli esindus suutis Saku alistada seisuga 10:7. Mängu parimaks valiti maaülikooli poolel Martin Karis, kes viskas vastaste võrku 4  väravat ja andis ühe resultatiivse sööduga.

Pühapäeval, 24. jaanuaril kohtuti Spordiselts Sparta naiskonnaga Keila Tervisekeskuses. Kui esimese ringi kohtumisel võitsid tartlannad Spartat seisuga 8:6, siis seekordseks lõpuskooriks jäi 5:3.

Mängukindlusele avaldasid mõju nii Keila saali põrand kui ka eelmise päeva kurnav mäng. Nii olid EMÜ/ TÜ ASK naised mängu kahel esimesel kolmandikul ka veidi hajevil.

Esimene kolmandik oli tasavägine ning lõppes 1:1 viigiseisuga, teisel kolmandikul lisandus üks värav Sparta kontole.

Ka kolmanda kolmandiku esimese värav läks kirja vastastele, kuid õnneks suutsid EMÜ/ TÜ ASK naised end koguda ning vastata nelja väravaga. Resultatiivseim mängija oli Marii Kangur kolme väravaga, Jane Klavan ja Marika Dodjak viskasid mõlemad ühe värava.

Parimateks mängijateks tunnistati Marii Kangur EMÜ/ TÜ ASK-st ning Sparta Spordiseltsi väravavaht Mailis Kuur.

Hetkel hoiab EMÜ/ TÜ ASK põhiturniiri liigatabelis teist kohta. Ees on veel kolm kohtumist, kaks neist koduväljakul, üks võõrsil.

Treener Talis Mölder rõõmustas võiduka naiskonna üle, kuid lisas samas, et paremini saab alati. „Peab kohe alguses hakkama oma mängu mängima, mitte ootama kuni seis ebasoodsaks kujuneb ning alles siis võitlemist alustama,” selgitas ta.

Sama päeva teises kohtumises alistas Eesti Maaülikooli esindusvõistkond alles pärast karistusviseteseeriat Sparta Spordiseltsi meeskonna 5:4 ja jääb nüüd turniiritabeli neljandast kohast 1 punkti kaugusele.

Marii Kangur/EMÜ SK