Juhend

Paarisorienteerumise juhend

AEG JA KOHT

Võistlus toimub 24.04.13 Tartus. Start avatakse Eesti Maaülikooli spordihoone ees (Kreutzwaldi 3) kell 16.30 ning on avatud kuni 17.30. Finiš suletakse 45 minutit pärast stardi sulgemist.

RADA

Rada kulgeb läbi Supilinna ja Tähtvere spordipargi. Tegu on suundorienteerumisega, kus osalejatel tuleb läbida kaheksa kohustuslikku punkti. Punktid on märgitud kaardile ning märgistatud ka maastikul. Iga vahelejäänud või valesti võetud punkt annab 5 trahviminutit. Võistlusraja start on kaardil märgistatud kolmnurga ning finiš kahe ringiga. Startida, rada läbida ja finišeerida tuleb koos registreeritud paarilisega.

KOMPOSTERLEHE MÄRGISTUSSÜSTEEM

Osalejad saavad paari peale registratuuris komposterlehe, millele stardis märgitakse stardi- ning finišis finišiaeg. Rajal tuleb osalejatel vastava numbriga märgitud lahter komposteerida sama numbrit kandva kompostriga maastikul. Vea korral saab paranduse teha “R” lahtrisse. Kui eksitakse nt 5. punkti märgistamisel (märgistus ei ole selge või märgistati mõne muu punkti kompostriga), siis tuleb komposteerida üks “R” lahtritest uuesti 5. punkti kompostriga.

VÕISTLUSKLASSID JA -TASUD

Võisteldakse kahes võistlusklassis - mehed ja naised. Segapaar läheb meeste arvestusse. Võistlustasu on 4 eurot paari peale.

VÕITJA SELGITAMINE JA AUTASUSTAMINE

Paremusjärjestus selgitatakse aegade põhjal. Mõlema võistlusklassi esikolmikule on auhinnad. Lisaks jagatakse osalejatele loosiauhindu. Autasustamine toimub võistluspaigas.

 

REGISTREERIMINE

Eelregistreerimine toimub 22.04.13 kella 23.59-ni. Registreerida saab siin. Osalustasu 4 eurot võistluspaari kohta tuleb kanda SEB arveldusarvele 10152001503004 või Swedbank-i arveldusarvele 221050769934 (MTÜ Eesti Maaülikooli Spordiklubi), selgitusse kindlasti kirjutada EMÜ MV ja osalejate täispikad nimed.

 

KORRALDAJA

Võistlust korraldab MTÜ Eesti Maaülikooli Spordiklubi. Võistluse peakorraldaja on Tauri Tilk. Lisainfo ja küsimused tauri.tilk@emu.ee või 5088458

OLULINE INFORMATSIOON

*Võistluse korraldaja ei võta vastustust osaleja tervisliku seisundi eest!

*Võistlusele registreerudes kinnitab osaleja, et on läbi lugenud võistlusjuhendi ning nõustunud etteantud tingimustega!