Pildid

Pildid

Esimene Eesti Maaülikooli meister selgunud

Pühapäeval, 6. detsembril alustas Eesti Maaülikooli meistrivõistlustesari, mille juhatas sisse saalijalgpall. Saalijalgpalli meistrivõistlustest võttis osa 10 meeskond, millest üks oli Eesti Maaülikooli Spordiklubi suurtoetajate Sportland ja AS Jalajälg (Nike) töötajatest koosnev ühismeeskond. Osavõtjaid oli pea igast instituudist ja üks  meeskonda oli komplekteeritud ainult õppejõududest ning töötajatest. Mängiti 40x20 mõõtmetega väljakul ja mänguaeg oli 8 minutit jooksvalt, kohamängudel aga 10 minutit, millest 2 viimast minutit olid kinnist aega.

ESIMESED EMÜ MEISTRID METSANDUS- JA MAAEHITUSINSTITUUDIST

A alagrupi suursoosik oli kindlasti Eesti Maaülikooli jalgpalli esindusmeeskonnast koosnenud võistkond, kes mängisid Metsandus- ja maaehitusinstituudi (MMI) nime all. Teine tugevam sats A alagrupist paistis olevat Tehnikainstituut, kes tuli ka alagrupi võitjaks. Kahe tugeva omavaheline mäng alagrupi faasis jäi viik 2:2. Alagrupist pääsesidki edasi MMI ja Tehnikainstituudi esindused.

B alagrupis mängis ka meie külalismeeskond  Sportland/Nike, kes ei pidanud kordagi tundma kaotusevalu, nimelt saadi kolm võitu ja üks kohtumine mängiti viik. Viigimängus oli Sportland/Nike ridadesse kuuluval Lauri Senješil (esindab Pärnu Vaprust Eesti I liigas)  võimalus mängu viimastel sekunditel kindel värav lüüa, kuid pallur eksis ja lõi mänguvahendi posti. Sportland/Nike ridades mängisid veel sellised staarid nagu Levadia II eest mängiv Vladimir Vassiljev ja mainimata ei saa jätta Nike (AS Jalajälg) sporditurundusjuhti Alari Lelli, kes on paaril korral jalgpallis rahvuskoondise särgi selga tõmmanud ja Eesti au esindanud. Spordiklubil oli kõigele sellele vastu panna FC Fauna ridades kuuluv pallivõlur Rait Rodi ja legendaarne, kuid vigastuse tõttu ameti maha pannud, saalihoki väravavaht Veiko Raudsepp. Ühtlases alagrupis tuli teiseks Maaehituse (samuti MMI-st) esindus ja kolmanda kohaga pidi leppima Spordiklubi. Spordiklubi ja Maaehituse vahelises kohtumises sai otsustavaks kohtuniku poolt määratu, kuid siiski kaheldav 7 meetri penalti, mille Maaehituse tudeng edukalt realiseeris.

Mõlema alagrupi kaks paremat kohtusid omavahel poolfinaalides, kus võitjatena väljusid MMI ja Tehnikainstituut. Nagu suures finaalis ikka löödi ka siin mõlemale poole üks värav ja viik oli tõsiasi. Turniiri juhendi kohaselt pidi mängu saatuse otsustama penaltiseeria, mis kujunes tõsiseks  väravavahtide vaheliseks heitluseks, kust võitjana väljus MMI puurilukk Karel Kask, kes tunnistati ka turniiri väärtuslikumaks mängijaks, tõrjudes kolmest pealelöögist kaks.

 

 

 

 

Enne Sportlandi/Nike ja Spordiklubi omavahelist kohtumist allkirjastati ametlikult omavaheline koostööleping. Sõna võtsid vasakult paremale AS Jalajälg omanik ja mees, kes on EMÜ lõpetanud 17 aastat tagasi Are Altraja, spordiklubi juhataja Rait Rodi ja Nike sportmarketingi juht Gert Kiili


Lahtiolekuajad |  Opening hours
E-R / Mon-Fri 8.00-23.00
L-P / Sat-Sun 10.00-20.00

(+372) 5309 0000
klienditeenindus@emu.ee
Fr.R.Kreutzwaldi 3, Tartu 51006