DiscGolf

Discgolf

Eesti Maaülikooli Discgolfi meistrivõistluste 2016/2017 juhend:

 

1. Eesmärk

  • Eesti Maaülikooli meistrite selgitamine discgolfis.
  • Sportimisharrastuse ja discgolfi ergutamine EMÜ üliõpilaste ja töötajate seas.

2. Aeg ja koht

  • Laupäeval, 29. oktoobril 2016
  • Kohaloleku kontroll 10.00-10.20
  • Mängijate koosolek 10.30-10.45
  • Ringi algus kell 11.00
  • Tähtvere dendropark.

3. Korraldamine

Võistlust organiseerib Eesti Maaülikooli Spordiklubi. Võistluse peakohtunik on Renno Reitsnik (e-post: renno.reitsnik@emu.ee, mobiil: +372 5399 3931).

4. Osavõtjad

Võistlustest saavad osa võtta EMÜ üliõpilased ja EMÜ töötajad. Võistlused on individuaalsed ja toimuvad naiste ning meeste arvestuses. Maksimaalselt pääseb kõikide võistlusklasside peale kokku võistlema 90 mängijat.

5. Võistluste süsteem.

Mängitakse PDGA (Professional Disc Golf Association) reeglite järgi. Mängitakse üks (1) 18-rajaline ring. Finaale ei mängita. Viigiliste tulemuste korral mängitakse kiire lõppmäng kolmel (3) korraldaja poolt valitud rajal ning vajadusel CTP (ühe viskega korvile lähemal) korraldaja poolt valitud rajal. Võistlusringi ajal on suitsetamine (sh e-sigaret ja mokatubakas) ning alkohoolsete jookide tarbimine keelatud. Võistluste tulemused sisestatakse veebikeskkonda Skoorin.com. Juhul, kui võistlejal pole antud keskkonnas kasutajat, siis on see soovitatav teha.

6. Protestid

Võistluste käigus tekkinud küsimused ja protestid lahendavad kohtunikud kohapeal.

7. Instituutide paremusjärjestus

Instituutide paremusjärjestus selgitatakse välja vastavalt üldjuhendis sätestatud korrale. Üritusel saadud punktid kantakse koondtabelisse ning kevadel 2017 selgub sportlikult parim instituut.

8. Autasustamine

Võitjaid autasustatakse Eesti Maaülikooli meistrisärgiga, esikolmikuid autasustatakse medali ja diplomiga.

9. Registreerumine

Registreerumine toimub kuni 28. oktoober 2016 kell 20.00 kirjalikult siin. Kõikidel võistlejatel on kohustuslik teha kohaloleku kontroll ja osaleda mängijate koosolekul. Osavõtumaks 2 eurot võistleja kohta tasuda hiljemalt 28. oktoobriks MTÜ Eesti Maaülikooli spordihoone kassasse. Kassast saadud maksekviitungi palume tuua ürituse starti.