Tornijooks oli tänavu rahvusvaheline

21. septembril torni ühiselamu treppidel toimunud traditsiooniline EMÜ meistrivõistluste etapp - tornijooks - oli tänavu rahvusvahelise osalejaskonnaga. Jooksjaid oli nii Eestist, Soomest, Baskimaalt, Georgiast kui Itaaliast.

 

Nii naiste kui meeste arvestuses suutsid kiireimat sammu näidata siiski kohalikud jooksjad - naiste arvestuses Mari Tuvikene (MMI) ja Kaupo Tammemäe (TI), kelle ajad olid vastavalt 1 min 25 sekundit ja 1 min 5 sekundit. Mõlemad jooksjad saavutasid EMÜ meistrivõistluste arvestuses selge võidu. Täielikud tulemused leiad SIIT.

 

Rahvusvahelise osalejaskonna taga oli nii ürituse kuulumine tudengipäevade kui rahvusvahelise üliõpilasspordi päeva (IDUS) kalendrisse. Kokku sai tulemuse kirja 21 jooksjat. Enim osalejaid oli MMI-st, kes said ka ülekaaluka esikoha instituutide/üksuste punktiarvestuses.

 

Järgmine EMÜ meistrivõistluste ala toimub juba 7. oktoobril dendropargis, kui selgitatakse meistrid discgolfis. Võistluse lisainfo ja registreerimise ankeedi leiad SIIT.