Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Eesti Maaülikooli spordiklubi ootab sportlaseid EMÜ-sse astuma. Vastuvõtt Eesti Maaülikooli algab 15. mail

15. mail algab avalduste vastuvõtt Eesti Maaülikooli astumiseks. Eesti Maaülikooli Spordiklubi ootab ja soosib EMÜ-sse astuma silmapaistvate sportlike tulemuste ja potentsiaaliga kandidaate.

 

2020. aastal võtab EMÜ väljaspool konkurssi vastu kuni kaks silmapaistvaid sportlikke tulemusi saavutanud üliõpilaskandidaati EMÜ SK soovitusel ning üks lisapunkt arvestatakse kuni kahele silmapaistvate sportlike saavutustega kandidaadile EMÜ SK ettepanekul. Täpsemalt tingimustest EMÜ kodulehel SIIN.

 

Eriolukorra ja teadmatuse tõttu riigieksamite korraldamise osas otsustas maaülikool tänavust vastuvõttu korraldada gümnaasiumi lõputunnistuse hinnete alusel. Seega ei pea ülikooli astuda sooviv noor nüüd muretsema, kas tal on soovitud erialale kandideerides tehtud ikka õiged riigieksamid. Vastavasisuline uudis Eesti Maaülikooli kodulehel SIIN. Tutvu sisseastujale vajaliku infoga SIIN.