Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Eesti Maaülikooli spordihoone on suletud!

EESTI VABARIIGIS KEHTIVA ERIOLUKORRA TÕTTU ON EESTI MAAÜLIKOOLI SPORDIHOONE SULETUD!

Lähtuvalt Terviseameti ja Eesti Vabariigi juhistest seoses koroonaviiruse kiire levikuga on Eesti Maaülikooli spordihoone suletud 31. märtsini. Spordiklubi annab jooksvalt teada täiendavatest otsustest ja treeningtegevuse korraldusest. Kõik kehtivad paketid ja lepingud pikendatakse suletud perioodi võrra.

 

DUE TO THE NATIONWIDE STATE OF EMERGENCY THE SPORTS BUILDING OF THE UNIVERSITY OF LIFE SCIENCES IS CLOSED!

As a precaution and according to the instructions issued by the Health Board and the Republic of Estonia, because of the rapid spread of the COVID-19 desease, the sports building of the University of Life Sciences is closed till the 31st of March. The Sports Club club will notify of any follow up decisions and the organisation of trainings. All valid membership packages and contracts will be extended according to the duration of the closure.