Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

EMÜ meeskond võitis Eesti üliõpilaste meistrivõistlused korvpallis

Pühapäeval 15. detsembril Tartu Ülikooli spordihoones toimunud Eesti üliõpilaste meistrivõistlustel korvpallis saavutas esikoha Eesti Maaülikooli võistkond TÜ ja TTÜ ees. Tegemist on sel hooajal juba teise korvpallis saavutatud meistritiitliga, kuna novembris võideti ka 3x3 meistrivõistlused.

 

Turniir mängiti 4 võistkonna vahel: EMÜ, Tartu Ülikool, Sisekaitseakadeemia ja Taltech. Parimad selgitati 1-ringilise turniiri põhjal. EMÜ võistkond võitis kõik kolm mängu ja saavutas 6 punktiga esikoha. Teine oli TÜ, keda EMÜ võitis pingelises mängus 58-56. Kolmanda koha saavutas eelmise aasta meister Taltech, kellest EMÜ oli üle 63-45, ja neljanda koha sai SKA, kelle EMÜ purustas skooriga 79-35.

 

Eesti Maaülikooli võistkonda kuulusid Argo Orumaa, Joosep Russak, Jakob Tammisto, Erik Kaasik, Märt Tolmusk, Kaarel Kristjan Rink, Randel Rainer Lille. Treeneriks oli Eesti Maaülikool/Skarcon esiliiga võistkonna peatreener Lehar Kumari. Argo Orumaa, Kaarel Kristjan Rink ning Randek Rainer Lille kuulusid ka novembrikuisesse 3x3 meistermeeskonda.

 

Ürituse tulemused ja pildid leiab EASL-i koduleheküljelt

 

Foto: EASL