Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Saalihokikooli jõuluturniirist võttis osa pea 90 mängijat

Laupäeval 7. detsembril toimus traditsiooniline Eesti Maaülikooli spordiklubi saalihokikooli jõuluturniir. Osales pea 90 last EMÜ saalihokikoolist ja EMÜ eestvedamisel Tartu koolides toimuvates saalihoki huviringidest.

 

Jõulumuusika saatel mängiti väikestel väljakutel erinevates vanusegruppides alates U7 minidest kuni U14-ni, võimalikult võrdselt koostatud võistkondade vahel. Mõnes grupis selgitati välja ka võitjad, teistes piirduti mängulustiga.

 

Turniiri oli jälgimas ka palju lapsevanemaid, kes lisaks laste tegemistele said jälgida ekraanilt samal ajal toimuvate naiste saalihoki maailmameistrivõistluste mänge Šveitsist, kus löövad kaasa ka mitmed EMÜ naiskonna mängijad.

 

Turniiri lõpus jagati osalejatele jõuluvana ja treenerite poolt välja jõulupakid. Aitäh kõikidele osalejatele, tublidele treeneritele Talisele, Sandrile ja Sharlotele ning abiks käinud kohtunikele!