Spordiklubi on avatud taas tavapärastel aegadel

E - R 08.00 - 23.00

L - P 10.00 - 20.00

EMÜ meeskond viskas küll 8 väravat, aga jäi vastasele alla

Saalihoki Läti I liigas mängiv Eesti Maaülikooli meeskond võõrustas 13. oktoobril FBK SĀC meeskonda Lätis ning vaatamata visatud 8 väravale jäädi vastastele alla.

 

Esimesel kahel perioodil tagaajaja rollis olnud EMÜ meeskond sai väravate viskamise masina hästi käima kolmandal perioodil, kui seisult 5-6 mindi Kaspar Virkuse, Simon Georga Mahla ja Hans Kristjan Muheli väravatest 54 mänguminutiks ette 8-6. Seejärel sai hoo sisse aga taas FBK SĀC, kes viskas järele jäänud 6 minuti jooksul omakorda 5 väravat ja võitis mängu 11-8. 

 

EMÜ meeskonnast oli mängu parim Kaspar Virkus, kes skooris 4 korral. Lätlastest Alvis Dāle, kelle arvele jäi 5 väravat. EMÜ meeskond on turniiritabelis 7. kohal ning FBK SĀC 6. kohal. Tabelit juhib Jõgeva Tähe/Olivia. Mängu statistika leiad SIIT.

 

Järgmised mäng Läti 1. liigas mängitakse 2. ja 3. novembril koduväljakul Lielvārde/Fans ja FK Valka vastu. PAF Eesti saalihokiliigas 25. oktoobril kell 20.30 kohtutakse koduväljakul Bändidose meeskonnaga.