EMÜ võrkpallimeeskond avab hooaja karikamänguga Selver Tallinna  vastu

EMÜ võrkpallimeeskonna hooaeg saab alguse 16. oktoobril, kui Eesti võrkpalli karikavõistlustel kohtutakse võõral väljakul meistriliiga klubi Selver Tallinnaga.

 

Karikavõistluste kaheksandikfinaali teine mäng peetakse 10. novembril EMÜ spordihoones. Edasi pääseb kahe mängu parim. Tänavustest karikavõistlustest võtab osa 8 võistkonda: kõik 5 meistriliiga klubi ning esiliiga klubidest Eesti Maaülikool, Tallinna Ülikool ning EstNor/Kiili. Karikavõistluste info leiab SIIT.

 

Esiliiga hooaeg algab EMÜ meeskonna jaoks 20. oktoobril võõrsilmänguga IMsport/Järvamaa vastu Väätsal. Teist hooaega Reimo Alase juhendamisel treeniv EMÜ võistkond oli eelmisel hooajal esiliigas teine ning IMsport/Järvamaa sai 12. koha. Esiliiga kodulehekülje leiad SIIT.