EMÜ meeskond võitis PAF saalihokiliigas Sparta II võistkonda

4. oktoobril peetud PAF saalihokiliiga kohtumises Sparta team Automaailm II vastu saavutas Eesti Maaülikooli meeskond 6-5 võidu.

 

Esimesel perioodil viskasid mõlemad meeskonnad 1 värava, kuid teisel perioodil tegi EMÜ võistkond 3-0 vahespurdi. Viimase perioodil viskas Sparta II omakorda 4 väravat ning viigistas seisu 4-4 ja 5-5. Viimasel perioodil kindlustasid EMÜ võidu Kaspar Virkuse ja Sander Mägi väravad. Mängu parimaks valiti Sander Mägi ning Kevin Vaha Sparta team Automaailm II-st. Mängu protokolli leiad SIIT.

 

EMÜ meeskonna järgmine kohtumine PAF saalihokiliigas mängitakse 25. oktoobril EMÜ spordihoones Bändidose võistkonna vastu. Läti I liigas kohtutakse aga juba 13. oktoobril kell 13.00 FBK SAC võistkonnaga koduväljakul.