Eesti Maaülikool/Skarcon korvpallimeeskond alustas I liiga hooaega võidukalt

Eesti Maaülikool/Skarcon alutas Saku I liiga hooaega võidukalt, alistades külla tulnud Balteco meeskonna 9 punktiga. 

 

Kodumeeskond oli vastasest üle esimesel veerandajal viie punktiga, kuid Balteco suutis poolajaks järele võtta ja minna ette ühe punktiga 46-45. Kolmandal veerandajal rebis EMÜ aga jõuliselt ette, visates 28 punkti vastase 11 vastu. Neljandal veerandajal Balteco küll  taas lähenes, aga Eesti Maaülikool/Skarcon võitis mängu siiski skooriga 92-83.

 

Eesti Maaülikooli resultatiivseim oli 22 punktiga Joosep Russak, kes hankis lisaks ka 4 lauapalli ning jagas 5 korvisöötu. Gert Kaldmäe viskas 14 punkti ja hankis 8 lauapalli ning võistkonna kõige värskem täiendus Randel Rainer Lille lisas 12 silma. 

 

Mängu täieliku statistika leiad SIIT. Liiga punktitabeli leiad SIIT. Videokordust saad vaadata SIIT.