EMÜ saalihokimeeskond saavutas Läti I liigas nädalavahetusel kaks võitu

Eesti Maaülikooli saalihokimeeskond mängis nädalavahetusel Läti I liigas kaks võõrsilmängu ning saavutas mõlemas mõõduvõtus võidud.

 

Esmalt kohtuti laupäeval FK Madona võistkonnaga, kes alistati lisaajal skooriga 8-7. Võiduvärava viskas Maanus Puskar ja EMÜ võistkonna parimaks mängijaks valiti Sander Mägi.

 

Pühapäevaks sõideti veelgi kaugemale Läti kagunurka, Rēzeknesse, kus võõrustajad pidi EMÜ meeskonnale alla vanduma 4-6. Viimased kaks väravat viskasid Janno Kaur ning Sander Mägi 54. ja 59. minutil. EMÜ võistkonna parim antud mängus oli Markus Tepp.

 

EMÜ võistkond asub pärast 3 mängitud mängu (vastastel mängitud 1-3 mängu) liigas 10 võistkonna seas hetkel 4. kohal. Liiga tabeli leiad SIIT. Järgmine mäng Läti I liigas mängitakse 13. oktoobril koduväljakul Saulkrastist pärit võistkonna FBK SĀC vastu.