EMÜ meeskonnal on PAF saalihokiliigas 11 konkurenti

Eesti meeste saalihoki meistrivõistlused tegid kahe hooaja vahel olulise muutuse, kui liideti varasem meistriliiga ja esiliiga ning loodi 12 võistkonnaga PAF saalihokiliiga. Kuna meistriliiga võistkondade arv oli püsinud mitmeid aastaid 4-5 juures ning meistriliiga võistkondade lisandumist ei olnud ette näha ka algavaks hooajaks, liideti kaks kõrgema tasemega liigat üheks.

 

PAF saalihokiliigas mängib 12 võistkonda ning põhiturniir on üheringiline, kusjuures Eesti Maaülikooli meeskond mängib kõik 11 mängu koduväljakul. Varasematest meistriliiga võistkondadest on jäänud osalema Sparta Team Automaailm (kahe võistkonnaga), Jõgeva SK Tähe / Olivia ning Eesti Maaülikooli meeskond. EMÜ meeskond mängib nii PAF saalihokiliigas kui Läti I liigas sama mängijate nimekirjaga, millesse kuulub tänavu üle 30 nime.

 

EMÜ meeskond avab PAF saalihokiliiga hooaja 22. septembril kell 15 kodusaalis Jäneda meeskonna vastu. Üritus Facebookis.