Esimesed EMÜ meistrid selgunud

Tänavused esimesed EMÜ meistrivõistlused, sel korral orienteerumises, toimusid 11. septembril koos Seiklushundi orienteerumispäevakuga EMÜ spordihoone juures. Kui EMÜ meistrivõistlustest võttis osa 32 orienteerumishuvilist, siis kogu orienteerumispäevakul osales kokku ca 500 liikumisharrastajat, kes ajasid kontrollpunkte taga dendropargi, Tähtvere puhkepargi ja Supilinna piirkonnas.

 

Meistrid selgitati naiste, meeste ja segaklassid ning sarnaselt varasemale võeti omavahel mõõtu kaheliikmelistes võistkondades, et ka väiksema orienteerumiskogemusega osalejad saaksid karastunud kaaslase tuules orienteerumisest maigu suhu.

 

Naiste ja segaklass võistles linnulennuliselt 3,4 km pikkusel rajal, kus oli 21 kontrollpunkti. Segapaaride võit läks MSI võistkonnale Mati Mõtte ja Katrin Lemsalu. Naiste klassis võidutsesid Marimal Tilk ja Mirjam Mehine PKI-st. Meespaaride 4,6 km / 25 kontrollpunktiga rajal olid kiireimad Tauri Arumäe ja Allar Padari MMI-st.

 

Tulemused leiad SIIT ning Seiklushundi orienteerumispäevakute kodulehelt.

 

Pildil kiireim meespaar Tauri Arumäe ja Allar Padari. Foto autor spordifotograaf Aldis Toome.