Suvised lahtiolekuajad

Hea külastaja!

 

Suveperioodil (1. juuni - 31. august) on Spordiklubi avatud kella 10.00-20.00.

 

Fitnessklubi varahommikuste rühmatreeningute külastajatele avatakse klubi kell 08.00. Palume tutvuda treeningplaani (sh kellaaegadega) Fitnessklubi kodulehel: http://fitness.emu.ee/ruhmatreeningud/ 

 

Spordiklubi on 20. augustil SULETUD. 

 

Ilusat suve!

 

 

 

EMÜ naiskond tuli Eesti meistriks saalihokis!

14. aprillil EMÜ spordihoones toimunud saalihoki naiste meistriliiga superfinaalis alistas Eesti Maaülikooli spordiklubi võistkond põnevas heitluses SK Link/Saku naiskonna tulemusega 5:3 ning tuli 2-aastase vahe järel taas Eesti meistriks.

 

Mängu algus oli tasavägine, kuid EMÜ suutis 8. minutil Edith Pärniku löödud väravast siiski juhtima minna ning lõpetas esimese kolmandiku 1:0 eduseisuga. Teie kolmandiku alguses Saku naiskond küll viigistas, kuid Edith Pärniku 28. ja 33. ning Reti Väärti 34. minuti värava järel lõpetati teine kolmandik 4-1 eduseisus. Viimast kolmandikku alustas EMÜ naiskond küll omaväravaga, aga Edith Pärniku neljas värav 49. minutil kustutas vastaste lootused. Saku viskas 57. minutil küll enda kolmanda värava, kuid lõppseis jäi 5-3 kodunaiskonna kasuks.

 

EMÜ naiskonna finaalmängu resultatiivseimad: Edith Pärnik (4 väravat + 1 resultatiivne sööt), Reti Väärt (1+0), Jane Klavan (0+2), Sharlote Marleen Kõverik (0+1). Edith Pärnik oli ühtlasi ka play-offide resultatiivseim väravakütt. Meistrivõistluste kõige väärtuslikumaks mängijaks nimetati EMÜ SK võistkonna väravavaht Anastasia Sokolova.

 

Mängu käik ja koosseisus SIIN.
Mängu galerii SIIN (autor Jan Henrik Pärnik).