Suvised lahtiolekuajad

Hea külastaja!

 

Suveperioodil (1. juuni - 31. august) on Spordiklubi avatud kella 10.00-20.00.

 

Fitnessklubi varahommikuste rühmatreeningute külastajatele avatakse klubi kell 08.00. Palume tutvuda treeningplaani (sh kellaaegadega) Fitnessklubi kodulehel: http://fitness.emu.ee/ruhmatreeningud/ 

 

Spordiklubi on 20. augustil SULETUD. 

 

Ilusat suve!

 

 

 

Võrkpalli esiliiga II finaalmäng pühapäeval EMÜ spordihoones

Laupäeval tehakse algust meeste esiliiga finaalseeriaga, milles lähevad vastamisi tiitlikaitsja Eesti Maaülikooli Spordiklubi ja põhiturniiri parim Tallinna Ülikool. Kahe võiduni peetava seeria teine mäng peetakse pühapäeval EMÜ spordihoones kell 12.00.

 

Finaalseerias lähevad kokku eelmisel hooajal esiliigas võidutsenud ja tänavu põhiturniiril viiendaks tulnud Eesti Maaülikooli Spordiklubi ning põhiturniiri kaotuseta läbinud Tallinna Ülikool, kes on võitnud kõik 26 tänavuse hooaja kohtumist. Põhiturniiril jäi omavahelistes mängudes 3:1 ja 3:0 tulemusega peale Tallinna meeskond. 

 

Finaalseeria avatakse laupäeval kell 16 Audentese Spordikeskuses. Uuesti kohtutakse pühapäeval kell 12 Eesti Maaülikooli spordihoones. Vajadusel kolmas kohtumine peetakse 16. aprillil Järveküla koolis. 

Pühapäeval toimuv teine finaalmäng on otseülekandena nähtav http://sport.emu.ee/kodumangud/