Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

EMÜ võistkondade tulemused eelmisel nädalal

Eelmisel nädalal mängisid Eesti Maaülikooli võistkonnad kuus mängu: väljakul käisid nii võrkpallurid, meeste ja naiste saalihokivõistkonnad kui korvpallinaised. Kõige edukam nädal oli võrkpalluritel, kes saavutasid kaks võitu.

 

Võrkpalli meeste esiliiga põhiturniiri viimases, 11. ringis mängis EMÜ meeskond kaks mängu ning saavutas mõlemas 3:0 võidud. Esmalt alistati laupäeval kodusaalis Audentese SG/NK ja päev hiljem kohtuti võõral väljakul Pärnu SK/VK võistkonnaga. EMÜ võistkond lõpetas põhiturniiri 14 võiduga 22-st mängust ja sai 5. koha. Play-off seerias minnakse vastamisi põhiturniiril 4. koha saanud TalTech/Kiili meeskonnaga. Veerandfinaalseeria esimene mäng toimub 23.03. kell 14 Eesti Maaülikooli spordihoones. Turniiritabeli leiad SIIT.

 

Saalihokimeeskond alustas läinud nädalal kolme võiduni mängitavat meistriliiga poolfinaalseeriat põhiturniiri võitja Sparta Team Automaailma vastu. EMÜ võistkond pidi tunnistama Sparta meeskonna üleolekut mõlemas mängus: esmalt reedel 3:12 võõral väljakul Õismäel ning seejärel laupäeval 7:11 koduväljakul. Poolfinaalseeria kolmas mäng Sparta vastu peetakse 15.03. Sparta kodusaalis. EMÜ võistkonna võidu korral jätkub seeria 4. mänguga 22.03. EMÜ kodusaalis; kaotuse korral oodatake pronksimängu vastats poolfinaalpaarist TalTech vs Jõgeva SK Tähe / Olivia. Meistriliiga play-off seeria ajakava ja tulemused leiad SIIT.

 

Naiste saalihoki meistriliigas mängis EMÜ võistkond pühapäeval põhiturniiri viimase mängu võõrsil Kaitseliidu Rapla maleva naiskonna vastu ja võitis 9:2. Põhiturniiri võitjana minnakse neljandaks jäänud Rapla vastu ka 15.03. EMÜ kodusaalis algavas kolme võiduni mängitavas poolfinaalseerias. Esimese poolfinaalmäng algab EMÜ spordihoones reedel 20:30. Meistriliiga play-off seeria ajakava ja tulemused leiad SIIT.

 

Naiste korvpalli meistriliiga II divisjoni veerandfinaalis said kolmapäeval võõral väljakul kokku Payless Rapla ja Eesti Maaülikool / Vabank Tartu Club. Möödunud hooajal play-offidesse mitte pääsenud EMÜ jäi sel korral pidama veerandfinaali, kui 75:88 Raplale kaotati. Avaveerandi järel 28:21 juhtima läinud Rapla ei suutnud vahet hoida ja poolajapausile mindi minimaalses, 45:44 eduseisus. Mängu otsustas kolmas mänguperiood, mille kodunaiskond võitis 26:15. Mängu lõpp kulges taaskord tasavägiselt, kuid EMÜ ei suutnud raskest seisust enam välja tulla. EMÜ korvpallinaiskond jääb nüüd mängima kohtadele 5.-8. Ajakava ja tulemused leiab SIIT.