EMÜ MV said selleks hooajaks läbi. Selgusid discgolfi parimad, parim instituut ning spordijumal

9. mail toimus EMÜ MV võistluste raames viimane etapp, kus alaks oli discgolf. Naiste arvestuses oli parim Keiti Tätte (VLI) ja meeste arvestuses Marger Krumm (MMI). Täpsemalt tulemustest siin.

Selgus ka parim intituut - see tulemus üllatust ei pakkunud, kuna järjekordset võimsat esitust näitas terve hooaja vältel MMI. Teisele kohale jõudis väga lähedale VLI, aga tugevast lõpust hoolimata jäi kahe punktiga peale PKI. Kolmas seega VLI. Neljandana lõpetas SK, viiendana MSI ja kuuendana TI. Täpsemad tulemused siin.

Aga kõige põneam võistlus käis spordijumala tiitlile - EMÜ aktiivseima sportlase tiitli spordijumal ja spordijumalanna saab enim võistlemas käinud sportlane. 
Ükski naisvõistleja kahjuks miinimumpiiri ei ületanud. Kõigest üks osavõtt viiest jäi puudu Maare Mõttusel.
Mehi kes osales viiel või enamal etapil oli aga neli - kõik EMÜ töötajad Karl Ird, Ivo Lobjakas, Allar Padari ja Renno Reitsnik. Kui Karl osales viiel etapil, siis teised nimetatud mehed kuuel. Parimate kohtade lugemisel olid vastamisis MMI legendid, aga kahjuks Renno kolmas koht ei olnud piisav Allari esimese koha vastu, mille saavutas mälumängu etapil. Palju õnne kahekordsele EMÜ spordijumalale - Allar Padari.

 

Eesti Maaülikooli Spordiklubi