Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Kevadised võistlustulemused maadluses

17. märtsil Paikusel toimunud kadettide vanuseklassi meistrivõistlustel saavutasid Eesti meistritiitli Viktoria Vesso (-65kg) ja Kathy Carmela Klassen (-43kg). Võistkondlikus arvestuses Eesti Maaülikooli SK 1. koht kümne klubi seast.

Euroopa suurimal maadlusvõistlustel Tallinn Open (osales 1911 maadlejat) saavutas esikoha Viktoria Vesso võites lätlasi, rootslasi ning finaalis prantslast. Kathy Carmela Klassen tuli viiendale kohale, võites eesti ja läti esindejat ning sai kaks kaotust kreeklaselt ja ungarlaselt. Tallinn Open kuulus EstWrest maadlusfestivali raamesse, millele järgnes täiskasvanute UWW kalendrisse kuuluv Kristjan Palusalu mälestusvõistlus. Poodiumile astus vabamaadluses kolmanda koha saavutanud Kaarel Maaten. 

K. Palusalu MÄV

21.aprillil toimunud Eesti õpilaste meistrivõistlustel oli kindlalt kõigist vastastest üle jällegi Kathy Carmela Klassen (kuni 42kg).


16.mail osaleb Viktoria Vesso Euroopa MV kadettidele mis toimuvad Makedoonias.

 

Veiko Proovel

Eesti Maaülikooli Spordiklubi