Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

EMÜ SK saavutas Saku I liigas II koha. Üleminekumängud meistriliigasse juba homme ja ülehomme

2017/18 hooaja Saku I liiga II koht - pole paha.

Päriselt ka - korvpalli I liiga II koht!!

Kuna I liiga võitja Betoonimeister/Tskk/SK Nord ei soovinud üleminekumängu korvpalli Eesti meistriliigasse, siis pakuti võimalust üleminekuks II koha saavutanud EMÜ SK'le. Sellest magusast pakkumisest ei saanud aga keelduda.

Seega EMÜ SK püüab pääsu meistriliigasse alistades esmalt TTÜ. TTÜ oma kohta aga kindlasti loovutada ei soovi. Põnevad heitlused on tulemas juba neljapäeval, 26. aprillil, algusega kell 20:00 TÜ spordihoones (Ujula 4, Tartu) ja reedel, 27. aprillil, Tallinnas.

Neljapäevase mängu FB üritus siin.

EMÜ SK treener Esko Tõnisson keskendub hetkel mängudele ja hakkab meistriliigasse minemisele mõtlema siis kui võit TTÜ üle käes. Enne võitu unistama ei hakka ja lubadusi ei jaga. Mängud saavad kindlasti olema rasked.

 

Eesti Maaülikooli Spordiklubi