Eesti Maaülikooli/Limitex autoklaasid alistasid G4S noortemeeskonna Joosep Russaku hea mängu toel

Eesti meistrivõistlustel Saku I liigas võttis Eesti Maaülikooli spordihoones mänginud Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid meeskond võidu G4S Noorteliiga II meeskonna üle tulemusega 94:80.

Kodumeeskond asus esimese veerandaja lõppedes juhtima 27:11, peamiselt Joosep Russaku (11 punkti veerandajal) hea mängu toel, kuid G4S suutis poolajaks vahe vähendad, tänu heale kaitsemängule. G4S noortemeeskond suutis head kaitsemängu näidata ka kolmandal veerandajal, mis lõppes viigiliselt, kuid otsustaval neljandikul oli parem Eesti Maaülikooli meeskond, kes kogus neljandal veerandil 30 punkti vastase 19 vastu.

G4S-i poolelt viskas üleplatsimehena 29 punkti Leemet Loik, kelle arvele jäi veel ka 6 lauapalli ja 3 korvisöötu. Erki Kuhi lisas 17 silma. Võitjate eest tegi hea mängu Joosep Russak, kes viskas 22 punkti, andis 8 resultatiivset söötu ja võttis 6 lauapalli. Argo Orumaa tõi 16 punkti, Gert Kaldmäe ja Kermo Normann toetasid meeskonda 13 punktiga. Märkimist väärib see, et Gert Kaldmäe tabas mängu lõppedes väljakult viskeid 6-6. 

Kui põhiturniiri lõpuni on jäänud mõlemal meeskonna veel vaid kolm mängu siis Eesti Maaülikool/Limitex autoklaasid (16-3) kindlustas endale playoffiks teise koha ja G4S Noorteliiga II (11-8) on turniiritabelis kuues.