Tartu koolide KV saalihokis 16.-17.10.2019

 

 

 

Viktoria Vesso'le Daugavpilsis 1.koht ja Berliinis 2.koht!

Saksamaal Berliinis toimunud suurel rahvusvahelisel naistemaadluse turniiril saavutas kadett Viktoria Vesso (EMÜ SK) 2.koha! Kokku maadles Viktoria seitse matši, neist kuus võitis ja vaid finaalis kaotas punktidega 6:8 ungarlannale Anna Szel`ile. Ungari neiu on  tänavune kadettide EM-i kuld ja MM-i pronks!

Daugavpilsis edestas Vesso kindlalt kõiki vastaseid kohtudes finaalis Valgevene neiu Yana Tretyak'iga kes käesoleval aastal saavutas Euroopa MV kaal kergemas hõbemedali. Viktoria tunnistati ka võistluste parimaks tehnikamaadlejaks.

Hästi võistles nooremas vanuserühmas Kathy Carmela Klassen, saavutades 12 neiu konkurentsis pronksmedali.

 

Veiko Proovel

Eesti Maaülikooli Spordiklubi