Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Eesti Maaülikool osales SELLi mängudel

Möödunud nädalavahetusel toimusid 33. SELLi mängud, Riias. Ka EMÜ võttis osa kolmel alal - kergejõustik, võrkpall ja maadlus.

Kergejõustikus esindasid meid Reesika Adojaan ja Kaspar Arusalu. Reesika tuli 9. kohale 100m sprindis, kaugushõppe võistlus tal ebaõnnestus, kus sai kirja 13. koha ning 3. võitles välja 100m tõkkesprindis. Kaspar võistles kaugushüppes ja sai 8. koha.

Maadlejatest osalesid võistlustel Simmo Säärits ja Siim Vigel, kellede tulemused olid vastavalt 3. ja 6.

EMÜ üliõpilased osalesid ka võrkpalli turniiril. Alagrupi mängud olid heitlikud - näiteks tsehhide vastu kindlana näinud võit anti käest ära ja lätlastele loovutati geim. Siiski läbi suure juhuse võideti saadi alagrupis 2. koht. 
Veerandfinaalis läksid mehed kokku hiina ülikooliga. Meie mehed kaotasid 0:2, aga geimid olid tasavägised.
5-8 koha mängus kaotati Läti Põllumajandusülikoolile, mistõttu mängiti turniiri viimasel päeval 7 koha nimel. Seal tuli aga võit Klaipeda ülikooli vastu ja üldkokkuvõttes tuldi 11 meeskonna seas 7. kohale.

 

Eesti Maaülikooli Spordiklubi