EMÜ SK on Eesti meister saalihokis

Hooaja 2016/17 finaalseeria 4. kohtumine EMÜ Spordihoones.

Täna, aprilli viimasel päeval, lõppes 2016/17 kodune saalihoki hooaeg. Esmakordselt toodi meistritiitel Tartusse, Eesti Maaülikooli.

Meeste meistriliigas kohtusid finaalis Sparta Team Automaailm ja Eesti Maaülikooli SK. Kolme võiduni peetavas seerias läks vaja kõiki mänge ja Sparta Team Automaailm võõrustas viimast, viiendat, kohtumist. Õismäel peetud kohtumine lõppes EMÜ SK kasuks 5:3. Seega selle hooaja Eesti meister on Eesti Maaülikooli SK. Teisena lõpetas hooaja Sparta Team Automaailm.

Üllatuslikult võitis kolmanda koha TTÜ SK eelmise aasta meistri ees, SK LINK / Saku. Viimasele kohale jäi aga Jõgeva SK Tähe / Olivia.

 

Sel hooajal esindasid EMÜ meeskonda:

Jan Henrik Pärnik, Kaspar Virkus, Paul-Kristjan Padrik, Sven Uue, Daniel Matsukevitš, Juhani Võik, Simon Georg Mahla, Jaan Tähiste, Mikko Saarivuori, Talis Mölder, Karl-Erik Kruusmaa, Janis Tolmanis, Kaspar Jõgar, Jakob Poom, Aleksandr Avtushenko, Taavi Lepik, Sten Kõiv, Aleksandr Petrov, Mihkel Must, Tõnis Vainomäe, Pavel Semenov, Roman Druzhininskiy, Maksims Terehovs.

Palju õnne värsketele meistritele!

 

Meeste meistritiitel lõpetas EMÜ SK väga eduka saalihoki hooaja. Meistritiitel võideti meeste meistriliigas, naiste meistriliigas, meeste meistriliiga B’s, poiste U-15. Üldse kokku toimus meistrite selgitamine kümnes võistlusklassis ja EMÜ osales neist kaheksal.

 

Hooaja tabel siin. Viimase mängu statistika siin.

 

Eesti Maaülikooli Spordiklubi