Saku I liiga märtsi parim on Gert Kaldmäe

Saku I liiga märtsikuu parimaks mängijaks valiti Gert Kaldmäe Eesti Maaülikooli Spordiklubist. Eesti Maaülikooli meeskond pidas märtsikuus 5 mängu ning võitis 3 kohtumist. Märtsi alguses tunnistati BC Tartu ja Betoonimeister/Tskk/Nord paremust ning seejärel võideti vahegrupi viimastes mängudes kaks korda G4S Noorteliiga II meeskonda ning esimeses play-off kohtumises BC Tartu meeskonda.

Gert Kaldmäe saagiks märtsikuus oli keskmiselt 15,8 punkti, 9,2 lauapalli, 1,2 resultatiivset söötu ning tema efektiivsustegur PIR oli 23,4. Visketabavus: 2p 61,1% (33/54), 3p 50% (1/2), vv 100% (10/10).

Eesti Maaülikooli korvpallureid on ees ootamas Saku I liiga Final4, kus poolfinaalis tuleb mõõtu võtta Betoonimeister/Tskk/Nord meeskonnaga. Teises poolfinaalis on vastamisi Tartu Kalev/Estiko ja G4S Noorteliiga II. Finaalturniir toimub 21.-22.aprillil Tallinnas.