Tähelepanu!

Alates 11.01.2021 on Eesti Maaülikooli Spordiklubi avatud tavapärastel aegadel:

From 11th of January 2021 EMÜ Sports Club is open at regular times:

E-R 8.00-23.00

L-P 10.00-20.00

 

 

EMÜ saalihokinaiskond võitis Eesti meistritiitli

Täna, 9. aprillil võitis EMÜ naiskond 2016/17 hooaja meistritiitli.

Eesti Maaülikooli SK võitles meistritiitli eest SK LINK/ Saku naiskonnaga. Kolme võiduni peetav finaalseeria lõppeski kolme mänguga. Esimeses mängus toodi koju võit seisuga 4:2, teises mängus saavutati võit üle noatera - 5:4 lisaajal. Kolmas mäng võideti aga taaskord 4:2.

Naiskonna poolt tubli töö ja palju palju õnne!

Sel hooajal esindasid EMÜ naiskonda:

Eneli Vadi, Kati Loid, Pille Arro, Kadre Lahtmets, Edith Pärnik, Marii Kangur, Lota-Ann Haga, Helen Mahla, Margit Keerutaja, Karoliine Teelahk, Maret Taal, Jane Klavan, Reti Väärt, Kristin Penu, Piret Puidak, Teele Randoja, Laura Heinoja, Lotta Peedimaa, Julia Melltorn.


Eesti Maaülikooli Spordiklubi