Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Pühapäeval toimus EMÜ spordihoones üliõpilaste MV saalijalgpallis - EMÜ II koht

Pühapäeval, 26.02.2017 toimusid Tartus, Eesti Maaülikooli spordihoones üliõpilaste meistrivõistlused saalijalgpallis. Võistlustele registreerus kokku viis meeskonda neljast erinevast ülikooli, Eesti Maaülikooli poolelt osales kaks võistkonda.

Kõik meeskonnad mängisid omavahel läbi ning pingeliste vastaseisude tõttu selgusid medalisaajad alles kahes viimases mängus. Turniiri eelviimases mängus alistas EBS tulemusega 1:0 Tartu Ülikooli ja kindlustas sellega kolmanda koha. Kindlasti väärib märkimistka ka see, et EBSi poolelt mängis kaasa südikalt neiu Marie Heleen Lisette Kikkas, kes lõi ka ühe värava.

Turniiri viimases kohtumises olid vastakuti Sisekaitseakadeemia ja Eesti Maaülikooli I võistkond. Sisekaitseakadeemial oli turniiri varasemates kohtumisest ette näidata üks viik EBS-iga ja kaks kindlat võitu (EMÜ II ja Tartu Ülikooli üle). Eesti Maaülikoolil oli omakorda ette näidata vaid kindlad võidud, seega viimasel mängule minnes oli kergelt soosik just Eesti Maaülikooli I meeskond. Pingelises viimases kohtumises vääratas esimesena terve turniiri vaid viiekesi mänginud Eesti Maaülikool, kelle väravavõrku löödi mängu ainus värav. Seega Eesti Maaülikoolile kaotus 1:0 ja turniiril teine koht. Tubli turniiri teinud ja hästi meeskondlikult mänginud Sisekaitseakadeemiale tasuks väärikas esikoht.

Viienda koha sai EMÜ II meeskond.

Uudis: EASL