Registreerumine 2017 Suveuniversiaadile on alanud! 

Avatud on registreerimine eelolevaaasta vaieldamatult suurimale tudengispordisündmusele, Suveuniversiaadile, mistoimub 19. – 30. august 2017.a. Taipeis. 

Ametlik spordiprogramm sisaldab 21 spordiala: kergejõustik, korvpall, vehklemine,jalgpall, sportvõimlemine, iluvõimlemine, judo, ujumine (ja avaveeujumine),sukeldumine, veepall, lauatennis, tennis, võrkpall, taekwondo, vibulaskmine,sulgpall, pesapall, golf, rulluisutamine, tõstmine, laskmine ja wushu.

Suveuniversiaadil saavad osaleda sportlased, kes on Eesti Vabariigikodanikud, kes on sündinud ajavahemikus 01.01.1989 (korvpallis 1993) kuni 31.12.1999 ja õpivad kõrgkoolis (asukohamaa pole tähtis) või kutsekoolis või gümnaasiumis. 

Andke oma soovist osaleda teada meile - ivo.lobjakas@emu.ee -, oma klubi kaudu oma alaliidule või easl@easl.ee. Suveuniversiaadil osalevad sportlased esindavad Eesti Vabariiki ja lõpliku valiku olsalevate sportlaste kohta teeb EASL ning alaliit. Tähtsamad kuupäevad:
Esmane registreerimine 16 jaanuar 2017.
Nimeline registreerimine 31 märts 2017.

 

Eesti Maaülikooli Spordiklubi