EMÜ tudengid võitsid EASL Taliliiga esimese mängu

Eile, 9. novembril toimunud Taliliiga kohtumise EMÜ ja Lennuakadeemia vahel võitis EMÜ 2:0

Sellel aastal on Taliliiga üliõpilaste meistrivõistlustel jalgpallis Lõuna alagrupis 5 ülikooil: Eesti Maaülikool, Tartu Ülikool, Lennuakadeemia, Sõjakool ja Tervishoiu Kõrgkool. 

EMÜ pidas eile oma esimese mängu, mille võitsid Lennuakadeemia vastu 2:0. Järgmine mäng toimub Tamme kunstmuru staadionil 15. novembril kell 20:00 Sõjakooli vastu. Kõik toetajad on oodatud mängu jälgima.

Sel hooajal on EMÜ võistkonda esindamas: Alari Kukk, Lauri Leivits, Siim Tolmusk, Karl Vaabel, Siim Saar, Mattias Oga, Taavi Münter, Kert Hüdsi, Kristo Pahla, Rene Levin, Silver Linde, Ivar Levin, Lauri Luts. EMÜ on alagrupis favoriit ja on püüdmas pääset finaali, mis toimub Tallinnas 27. novembril.

 

Eesti Maaülikooli Spordiklubi