EMÜ SK alustas finaalseeriat kahe kaotusega

Paf saalihoki meistriliiga finaalseeria põnevas avakohtumises, mis peeti EMÜ spordihoones laupäeval, 02.04 läks napp võit külalismeeskonnale SK LINK/Sakule. Esimene kolmandik EMÜ SK ja SK LINK/Saku vahel lõppes viigiseisul 2:2. Teise kolmandiku lõpuks oli seis 3:5 Tartu poolt vaadatuna. Viimasel kolmandikul oli mäng veel viimasel minutil viigiseisus 5:5, kui Sakul õnnestus värava visata ja kohtumine 6:5 võita.

Pühapäeval, 03.04 mängiti seeria teine kohtumine Kiilis.Paf saalihokiliiga finaalseeria teise kohtumise võitis kindlalt seisuga 11:6 (2:3; 2:2; 7:1) SK LINK/Saku meeskond. Kui esimesel ja teisel kolmandikul oli mäng väga tasavägine, siis kolmandal kasvatas kodumeeskond mänguseisu otsustavalt enda kasuks.Kodumeeskonna poolel olid resultatiivsemad Carol Viiding (2 väravat+5 väravasöötu), Kristjan Puu (5+1) ja Kristo Lehiste (1+4). EMÜ SK poolel oli resultatiivseim Pavel Semenov (2+2) ja Sven Uue.

Kolme võiduni peetava finaalseeria SK Link/Saku - EMÜ SK seis on 2:0. Kolmas finaalkohtumine peetakse järgmisel laupäeval,09.04 kell 17.00 Tartus.

EMÜ SK meeskonna peatreeneri Talis Mölderi sõnul pole meeskond oma head mängu veel näidanud ja kõik on veel võimalik, seega kõik saali kaasa elama!!

 

Video uudis ERRis