EMÜ saalihokimeeskonnad olid võistlustules

Reedel, 26.02.16 sõitis Eesti Maaülikooli saalihokiesindusmeeskond pealinna, playoffide peaproovile, kus kohtuti Sparta Team Automaailma meeskonnaga. Kohtumine määras selle, kes võidan põhiturniiri, sest enne mängu oli Sparta ühe punktiga peal ja pärast jääb mõlemal pidada veel üks kohtumine.

Kodumeeskond Sparta haaras mängu alguses ohjad ja maaülikool püsis ilusti kannul, väravaid löödi mõlemale poole tihedas tempos, esimesel kolmandikul koguni 9 ning meie omadel õnnestus minna esimesele pausile 5:4 eduseisus. Teist kolmandikku mängiti pea 14 minutit väravateta ning siis toimus murdeperiood, kui Tartu meeskond lõi kolmandiku lõpuks 4 vastuseta väravat ja veel ühe värava kohe viimase kolmandiku esimesel minutil, seisuks 10:4. Sparta tagaajamist segasid küll kaheminutilised karistused, aga viis minutit enne normaalaja lõppu oli vahe vaid kolm väravat 10:7. EMÜ SK pidas vastu ja Daniel Matsukevitš vormistas minut ja 11 sekundit enne lõppu võidunumbriteks 11:7. 
 

Mängu protokoll: http://www.saalihoki.ee/Protokoll.aspx?id=5059P+ziH5M%
(Foto: Renee Kütisaar)
 

Duubelmeeskond võitis laupäeval, 27.02.16 oma viimase põhiturniiri lahingu Viljandi SHK üle 5:0  ning valmistub samuti playoffideks alagrupi võitjana.
 

Mängu protokoll: http://www.saalihoki.ee/Protokoll.aspx?id=LtyNIsAuHAw%


Autor: Esko Tõnisson