Saalihoki esindusmeeskonna uued täiendused

Sellel aastal on meistriliiga võistkonnas päris mitu uut nägu, kuid samas juba ennast kordi ja kordi Eestis tõestanud mehi! Siin väike tutvustus meestest!

Pavel Semenov- 3.kordne Eesti meister, 3 korda Eesti kõige resultatiivsem mängija, 2 korda esindanud Venemaa U19 koondist maailmameistrivõistlustel, 5 korral esindanud Venemaa meeste koondist maailmameistrivõistlustel. Väga suure kogemustega endine Jõgeva SK Tähe mängija, kes on klubi esindanud ka mitmel korral Euro Cupi sarjas. Pavel on lisaks EMÜ SK meistriliiga abitreener. Lisaks on olnud ta mitu aastat U19 koondise treener.

Maksims Terehovs- Endine Läti meistriliiga mängija. Viimastel aastatel on esindanud Rezekne meeskonda, kes on mänginud esiliigat ja teist liigat. Maksim on väga kindel kaitsemängija.

Aleksandr Petrov - Esindas Venemaa klubi Arena SPB. Aleksandr on võitnud Venemaa karikavõistlused. Samuti on võitnud ta mitmeid poodiumikohti Venemaa karikal. Aleksander on samuti väga jõuline ja kindel kaitsemängija.

Aleksandr Avtushenko - Noor talendikas mängija on võitnud mitmel korral Venemaa karikavõistlusi esindades Pomor/Arkhangelsk meeskonda. Viimasel hooajal esindas Venemaa Arena SPB meeskonda. Lisaks on ta esindanud Venemaa klubi ühel korral Euro Cupi sarjas. Aleksandr on universaalne mängija, kes võib mängida hästi kaitses kui ka ründes.

Rainer Kalde- Vaieldamatult üks Eesti parimaid väravavahte, kes on esindanud mitmel korral nii noorte kui ka meeste koondist. Viimased kaks hooaega mängis Rainer Tartu Tornaado meeskonnas väljakumängijana, kuid enne seda mitmeid aastaid oli Jõgeva SK Tähe meeskonna põhiväravavaht.

Kaspar Virkus - endine Jõgeva SK Tähe meeskonna mängija. Kaspar on noor talendikas mängija, kes on samuti esindanud endist meeskonda mitmel korral Euro Cupi sarjas.

Kaspar Jõgar - Kaspar on aastaid mänginud Eesti Maaülikooli Spordiklubi meistriliiga meeskonnas. Viimased kaks hooaega vigastuste tõttu esindas EMÜ SK esiliiga meeskonda, kuid nüüd on vigastustest taastunud ja valmis uuesti esindama meistriliiga meeskonda.

Reigo Kruusement - Aastaid esindanud EMÜ SK esiliiga meeskonda. Reigo on suurte kogemuste pagasiga väravavaht.
Soovime meestele edukat hooaega ning vigastustevaba aastat!