Eesti Maaülikooli meeskonna debüüt ISBL liigas lõppes kolme mänguga

Rahvusvahelises korvpalli üliõpilasliigas ISBL tänavu debüteerinud Eesti Maaülikooli meeskond jäi kodus peetud alagrupiturniiril kahjuks võiduta. 

Esimesel päeval kaotati tasavägine mäng Jekaterinburgile tulemusega 68:78, laupäeval näidati väga head korvpalli eelmise aasta meistri Moksva meeskonna vastu, kui tuli vastu võtta kolme punktine kaotus 86:89 ja pühapäeval surusid kaitses leedulased Klaipeda ülikoolist meid ära ja  kaotasime mängu 67:100. Kohtumine leedulastega läks käest teisel veerandajal, mille vastane võitis 30:13 ja sellega oli mängu saatus otsustatud. Püssirohtu kolmandaks päevaks lihtsalt ei jagunud.

Korraldajad ütlesid pärast kolme mängude päeva, et pole nii tasavägist esimese grupi turniiri veel liiga ajaloos näinud. 

Turniiri All-SMART võistkonda valiti Eesti Maaülikooli meeskonnast Ott Toomsalu, kes suudab õppimist ja korvpalli edukalt ühendada, samuti läks liiga juhtide lemmiku auhinda Ott Toomsalule, kes sai turniiri sponsorilt Toila Spalt lõõgastava nädalavahetuse paketi. 

Eesti Maaülikooli parimaks mängijaks valiti Johannes Välb, kes sai CEDO tööriistapoelt kvaliteetse Makita akudrelli.  

Liiga esindajad jäid üritusega väga rahula ja ootavad Eesti Maaülikooli ka järgmisel hooajal liigasse.