Tähelepanu!

SUVISED LAHTIOLEKUAJAD

Sports club opening hours during the summertime

01.06.2020 - 01.09.2020

E-P 11.30-20.00

 

SPORDIHOONE ON SULETUD

Sports building is closed

06.- 26.07.2020

Tartu koolidevahelised saalihoki meistrivõistlused lõppesid edukalt 

Pärast kolme pingelist võistluspäeva, kus osales kokku kogunisti 88 võistkonda on Tartu linna koolidevahelised meistrivõistlused saalihokis lõppenud. Kokku peeti pea 200 mängu ja seda kõike kolme päevaga. 

Edukamad koolid olid Kesklinna kool, Miina Härma Gümnaasium ja Veeriku kool, kes kogusid enim saalihokipalliga karikaid. Loomulikult tänab Eesti Maaülikooli Spordiklubi neid õpetajaid, tänu kellele kõik võistkonnad ilusti turniirile jõudsid. 

Kõik tulemused koos tabelite ja piltidega on üleval meie võistluste ametlikul kodulehel http://saalihoki.emu.ee/turniirid/