Eesti U-19 saalihokikoondises on kolm EMÜ SK mängijat

Eesti U-19 saalihokikoondis osaleb aprilli lõpus algaval MM-il. Eesti Maaülikooli Spordiklubi meeskonnast osutusid valituks koondisse kolm mängumeest Brait-Kevin Raudsepp, Jan Henrik Pärnik ja Rando Ernits. Eesti on osalenud U-19 MM-il alates 2001. aastast ja senimaani on parim saavutus 2011. aastal saadud kaheksas koht.

Esimene mäng toimub noortel saalihokkaritel kolmapäeval, 29.04.2015 Austraalia eakaaslaste vastu, kellega pole veel kordagi mängitud. Kaks teist alagrupi kaaslast on Eestil Saksamaa ja Jaapan. Neist kõige enam on mängitud Saksmaa vastu ja hetkel on seis 3 kaotust, 2 võitu ja 1 viik. Jaapaniga on Eesti varem kahel korral kohtunud ja mõlemad mängud võitnud.

Saksamaaga mängitakse neljapäeval, 30.04.2015 ja  Jaapaniga reedel, 01.05.2015.


Autor: Esko Tõnisson