EMÜ saaliholi I liiga meeskond mängib pronksmedalitele

Eilses, 05.04.15 EMÜ spordihoones toimunud väga närvesöövas ja pingelises poolfinaalis jäi Eesti Maaülikooli saalihokimeeskond alla seisuga 3:4 Sparta Team Automaailma III meeskonnale. Maaülikooli meeskond alustas mängu edukalt minnes mängu teisel minutil kohe juhtima  Jan Henrik Pärniku väravast. Pärast mida visaks järgmised kolm vastuseta väravat hoopis Sparta meeskond. EMÜ suurtel jõupingutustel tõi kastanid tulest välja  54. ja 59. minutil resultatiivne olnud Mihkel Vanamb, mis viis mängu lisajale.

Lisaajal aga EMÜ meeskonda edu ei saatnud, kui Sparta meeskonna esindaja Ermo Jõgi  realiseeris  7. minutil Argo Kungla söödust võiduvärava ja võttis Sparta meeskonnale esiliiga finaalikoha.

EMÜ duubelmeeskond kohtub pronksimängus Viimsi Kepiga, kes jäi teises poolfinaalis alla TTÜ SK/Ääsmäele. Pronksimäng toimub järgmisel pühapäeval algusega kell 12.30 Kristiine spordihallis.


Autor: Esko Tõnisson